Επιστρέφει στο MEGA Καλημέρα η Φλορίντα Πετρουτσέλι - Ποιος θα είναι ο ρόλος της

Αλλαγές στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επιστρέφει στο MEGA Καλημέρα η Φλορίντα Πετρουτσέλι - Ποιος θα είναι ο ρόλος της

Εκτός εκπομπής Mega Καλημέρα βρίσκεται αυτή την τηλεοπτική σεζόν η Φλορίντα Πετρουτσέλι η οποία το περασμένο καλοκαίρι αποχαιρέτησε με συγκίνηση τους συνεργάτες της. «Ολοκληρώνεται ένας υπέροχος κύκλος και συναισθηματικός και επαγγελματικός. Η κουμπάρα μου εδώ είναι κάτι παραπάνω από συνάδελφος και παραπάνω από αδελφή», είχε πει χαρακτηριστικά στην τελευταία της εκπομπή.

Η ίδια ωστόσο πριν 2 μέρες βρέθηκε στο Πρωινό μας και μίλησε ακριβώς για αυτή της την απόφαση, ενώ τις προάλλες έκανε και μία επίσκεψη στην παλιά της δουλειά.

«Ήταν μία δύσκολη χρονιά, με την έννοια ότι εμένα τα παιδιά ήταν αρκετά μικρά, ο Κωνσταντής ήταν 1,5 χρονών. Ο Κωνσταντής ήταν πολύ δύσκολο παιδί. Δεν κοιμόταν. Όταν λέμε δεν κοιμόταν, δεν κοιμόταν. Είχαμε θέμα με τον ύπνο του. Οπότε εγώ το βράδυ ήμουν άυπνη, γιατί ξύπναγε καμία 15αριά φορές και κυριολεκτώ. Και στις 5 εγώ είχα ξυπνητήρι να φύγω, οπότε κάποια στιγμή αυτό το πράγμα διογκώθηκε κι εγώ πιστεύω ότι τότε είχα πάθει μία υπερκόπωση. Αν ήταν λίγο διαφορετικές οι συνθήκες, νομίζω ότι δεν θα έφευγα ποτέ από εκεί, γιατί πέρναγα τόσο ωραία.

Που να βρεις δουλειά, που να πηγαίνεις με την κολλητή σου, που να είμαστε μία παρέα όλοι και να γελάμε. Πέρναγα φανταστικά και ήταν και μία ώρα που για μία μανά είναι ιδανική. Όσες φορές το σκέφτομαι πάντα με πιάνει κάτι. Μου λείπει η αδρεναλίνη αυτή, μου λείπει η παρέα, μου λείπει η κουμπάρα μου που τα λέγαμε κάθε μέρα, όλο αυτό μου λείπει. Όταν κάνεις αυτή τη δουλειά, δεν είναι σαν άλλες δουλειές, πραγματικά σου λείπει, νιώθεις ένα κενό», είχε αποκαλύψει στην πρωινή εκπομπή (δείτε εδώ το βίντεο με ολόκληρη την συνέντευξη).

Επιστρέφει στο MEGA Καλημέρα η Φλορίντα Πετρουτσέλι

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η Φλορίντα Πετρουτσέλι αναμένεται να επιστρέψει στην Ελεονώρα Μελέτη και στην παρέα της εκπομπής Mega Καλημέρα από την ερχόμενη Δευτέρα και για 3 μέρες την εβδομάδα.