Ασημίνα Χατζηανδρέου - Χρήστος Δάντης: Όλο το παρασκήνιο για τον τσακωμό τους

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ασημίνα Χατζηανδρέου - Χρήστος Δάντης: Όλο το παρασκήνιο για τον τσακωμό τους

Εκεί που όλοι πίστευαν πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Χρήστος Δάντης ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, οι δυο τους τσακώθηκαν, όπως αποκάλυψε η πρωταθλήτρια σε πρόσφατη συνέντευξή της και από τότε άρχισαν ξανά οι φήμες και τα δημοσιεύματα περί χωρισμού.

Πράγματι, η πρώην παίκτρια του Survivor 5 δεν φαινόταν πολύ καλά όσον αφορά τα συναισθηματικά της, καθώς όλη αυτή η κατάσταση την επηρέασε πολύ και το σενάριο του χωρισμού δεν φαίνεται να είναι κάτι που σκέφτεται ή που θα ήθελε να συμβεί.

«Δεν είμαι σε καλή φάση. Είχαμε μια παρεξήγηση με τον Χρήστο και δεν ήμουν πολύ καλά τελευταία. Αλλά εντάξει, θα τη λύσουμε και θα προχωρήσουμε. Η σχέση μας είναι επίσημη, δεν χρειάζεται να φορέσω κάποιο δαχτυλίδι», είχε αναφέρει.

Όλη η αλήθεια για τον τσακωμό της Ασημίνας Χατζηανδρέου με τον Χρήστο Δάντη

Την Παρασκευή 9/12, η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας, την εντόπισε, λοιπόν, έξω από το εξεταστικό κέντρο όπου πραγματοποίησε τις εξετάσεις της για τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβιώσης (δείτε εδώ τους 28 που υπέγραψαν ήδη) και η ίδια πέρα από το νέο της βήμα, απάντησε και για όλα όσα ακούγονται για τον σύντροφό της ύστερα από την αποκάλυψή της.

Ανέφερε, δηλαδή, πως πλέον όλα είναι καλά μεταξύ τους και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ενώ τόνισε πως πρόκειται για έναν τσακωμό, ο οποίος απλώς έγινε viral, γι' αυτό και πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις. Μάλιστα, ανέφερε στο "γυαλί" πως είχε γενέθλια και εκείνος της έκανε ένα πολύ όμορφο δώρο, ενώ "διέλυσε" εντελώς τις φήμες με την ανάρτησή του.

«Χρόνια πολλά γελαστούλα μου, να είσαι υγιής, πάντα γελαστή, να μας τρολάρεις όλους και να μην φοβάσαι τίποτα (που δε φοβάσαι δηλαδή)!», έγραψε ως λεζάντα στην ανάρτησή του ο Χρήστος Δάντης.

Δάντης - Ασημίνα