«Καθόμουν δίπλα στον...και έλεγα μην κλάψεις» - Η αποκάλυψη την Ζενεβιέβ Μαζαρί για τον τελικό του Asia Express

«Θα ήθελα πάρα πολύ η οικογένειά μου να δει αυτά τα μέρη και τους ανθρώπους που γνωρίσαμε»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Καθόμουν δίπλα στον...και έλεγα μην κλάψεις» - Η αποκάλυψη την Ζενεβιέβ Μαζαρί για τον τελικό του Asia Express

Το πρωί της Πάρασκευής (9/12) στην πρωινή εκπομπή «BreakFast@Star» βρέθηκαν καλεσμένοι οι Πέτρος Πολυχρονίδης και Ζενεβιέβ Μαζαρί. Οι δυο παρουσιαστές του Asia Express μίλησαν για την εμπειρία τους από το ριάλιτι επιβίωσης, που πριν λίγες μέρες μάθαμε τους νικητές (δείτε εδώ το spoiler).

Υπήρχαν στιγμές που τους συγκίνησαν πάρα πολύ όπως την μέρα του τελικού. Ακόμη,αναφέρθηκαν και στους παίκτες, αλλά και στους ανθρώπους της Ασίας με τον διαφορετικό τρόπο ζωής τους.

Οι αποκαλύψεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί για το Asia Express

Η art director και παρουσιάστρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για την εμπειρία της και τα συναισθήματα που έχει αποκομήσει από όλο αυτό, μαζί με τον φίλο και συνεργάτη της Πέτρο Πολυχρονίδη.

Οι δυο τους, φανερά στενοχωρημένοι που έχει τελειώσει το ριάλιτι, είπαν για ένα περιστατικό στον τελικό του ριάλιτι, όταν τον πήρε αγκαζέ η Ζενεβιέβ και ήταν έτοιμη να κλάψει και προσπάθησε να συγκρατηθεί.

«Στεναχωριέμαι πάρα πολύ που τελείωσε. Να πω ευχαριστώ στον Πέτρο, γιατί σε όλο τον Τελικό καθόμουν δίπλα του και το μόνο που σκεφτόμουν είναι: σε παρακαλώ, μην κλάψεις, δεν σου πάει, κλαις άσχημα, δεν σου φταίει τίποτα ο κόσμος. Τον είχα πάρει αγκαζέ» παραδέχεται η Ζενεβιέβ Μαζαρί για το φορτισμένο κλίμα στον τελικό του Asia Express.

«Υπήρξαν στιγμές που κλάψαμε, ναι γιατί; Δεθήκαμε. Κλάψαμε, όχι με αποχωρήσεις αλλά με βιώματα που είδα. Και κυρίως κλάψαμε με την ανθρωπιά που συναντήσαμε εκεί. Επικοινωνούμε ακόμα με κάποιους από τους φίλους που κάναμε εκεί και μας λείπουν αφάνταστα, ενώ ξέρουμε ότι δεν θα τους ξαναδούμε στη ζωή μας, γιατί δεν θα ξαναπάμε στην Καμπότζη και στο Λάος προφανώς» ανέφερε από την πλευρά του ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Θα ταξίδευαν και πάλι στην Ασία; Η Ζενεβιέβ απαντά: «Θα ήθελα πάρα πολύ η οικογένειά μου να δει αυτά τα μέρη και τους ανθρώπους που γνωρίσαμε. Σου αλλάζει λιγάκι την ψυχική σου ικανότητα, γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος. Γνωρίζεις ανθρώπους που ανοίγονται με ένα τεράστιο χαμόγελο, χωρίς να έχουν να πάρουν τίποτα από σένα».

Το πρότελευταίο επεισόδιο του Asia Express έρχεται απόψε στις 23:00, ενώ ο Μεγάλος Τελικός έρχεται αυτή την Κυριακή στις 21:00 στο Star.