Δεν στόλισε 1 αλλά 2 χριστουγεννιάτικα δέντρα στο σπίτι της - Πιο λαμπερό από ποτέ το σαλόνι της Αναστασίας

Απλά εντυπωσιακό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Instagram - Αναστασία
Instagram - Αναστασία

Η Αναστασία αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της περσινής σεζόν μιας και μέσα σε λίγες μόνο μέρες, το πρώτο της τραγούδι «Αμαρτίες», κατάφερε να γίνει viral στα social media και να την εκτοξεύσει στο νούμερα 1 των charts.

Η πορεία της από τότε είναι εξαιρετικά λαμπερή αφού η νεαρή τραγουδίστρια κυκλοφόρησε κι άλλες μεγάλες επιτυχίες και πλέον διαγράφει τη δική της καριέρα στον χώρο της μουσικής με εμφανίσεις σε μεγάλα events (δείτε εδώ το act της και το παραλίγο ατύχημα στα MAD VMA) και δημοφιλή νυχτερινά κέντρα.

Μάλιστα, λίγο καιρό μετά την πρώτη της εμφάνιση, δεν ήταν λίγες οι φορές που ρωτήθηκε για την καταγωγή της, με την ίδια να απαντά: «Δεν έχω διαβάσει κάτι για την καταγωγή μου η αλήθεια είναι… αλλά δεν πιστεύω ότι είναι θέμα συζήτησης από όπου κι αν ήμουνα. Είμαι από την Κέρκυρα και την Κεφαλονιά. Ο προπάππος της μητέρας μου ήταν τσιγγάνος είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό γιατί αν δεν ήταν αυτό μπορεί να μην είχα αυτή τη φωνή που έχω τώρα.

Αν έλεγα ότι ο προπάππους μου είναι από τη Σουηδία θα με ρωτούσατε αυτή τη στιγμή; Όχι. Οπότε και τώρα δεν υπάρχει λόγος, είναι μια ρίζα που είπα ότι χαίρομαι που την έχω, γιατί πιστεύω ότι η φωνή μου προέρχεται από εκεί» (δείτε εδώ από πού είναι τελικά).

Τα δέντρα που στόλισε η Αναστασία στο σπίτι της

Σχεδόν ένα χρόνο λοιπόν μετά τη μεγάλη επιτυχία της, η Αναστασία έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα μεγάλο όνομα και έτσι, τα φετινά Χριστούγεννα είναι πολύ ιδιαίτερα. Όπως αποκάλυψε μάλιστα με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατάφερε να έχει το δέντρο που ήθελε τόσο η ίδια όσο και η μαμά της.

Την ίδια στιγμή ωστόσο δεν μπορεί να ξεχάσει το δέντρο που είχαν στο σπίτι τους όλα αυτά τα χρόνια και έτσι αποφάσισαν να τα στολίσουμε και τα δύο.

«Δόξα τω θεώ φέτος έχω το δέντρο που πάντα ήθελα εγώ και η μητέρα μου, όμως τιμάμε και αγαπάμε ακόμα και το παλιό», έγραψε χαρακτηριστικά η νεαρή τραγουδίστρια.

Αναστασία σπίτι
Αναστασία Χριστουγεννιάτικο δέντρο