«Να τον ρωτήσει ο Κοκλώνης γιατί μας βρίζει...» - Το ασύλληπτο «καρφί» της Κατερίνας Καινούργιου στον Τριαντάφυλλο

Δεν άφησε την ανάρτηση να πέσει έτσι κάτω!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Να τον ρωτήσει ο Κοκλώνης γιατί μας βρίζει...» - Το ασύλληπτο «καρφί» της Κατερίνας Καινούργιου στον Τριαντάφυλλο

Ο Τριαντάφυλλος έχει καταφέρει να βρεθεί και πάλι στο κέντρο του ενδιαφέροντος τις τελευταίες μέρες λόγω των συζητήσεων που κάνει για τη συμμετοχή του στο Survivor All Star (δείτε εδώ πόσα χρήματα ζήτησε από τον Ατζούν Ιλιτζαλί).

Η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της, σχολίασαν φυσικά το όλο ζήτημα στο Super Κατερίνα, όπως κάνουν άλλωστε με όλους τους παίκτες του Survivor, ωστόσο ο Τριαντάφυλλος έδειξε να μην του αρέσει καθόλου όλο αυτό που έγινε.

Στα... μαχαίρια Καινούργιου και Τριαντάφυλλος

Έτσι, έκανε μία οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με την οποία «επιτέθηκε» τόσο στην Κατερίνα Καινούργιου όσο και στους συνεργάτες της, χρησιμοποιώντας μάλιστα και λίγο πιο βαρύ λεξιλόγιο. Η παρουσιάστρια του ALPHA δεν άφησε φυσικά αυτή την ανάρτηση να πέσει κάτω και έτσι λίγα λεπτά μετά απάντησε στον Τριαντάφυλλο με δική της ανάρτηση (δείτε εδώ τι ειπώθηκε μεταξύ τους).

Αυτό το Σάββατο ωστόσο (10/12), ο Τριαντάφυλλος θα βρεθεί καλεσμένος στο J2US προκειμένου να ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους. Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα το πρωί της Παρασκευής (9/12) στην εκπομπή της και ζήτησε από τον Νίκο Κοκλώνη να ρωτήσει τον Τριαντάφυλλο αν του πέρασαν τα νεύρα και ποιος είναι ο λόγος που βρίζει την ίδια και την εκπομπή της στα social media.

«Να ρωτήσει ο Κοκλώνης τον Τριαντάφυλλο για ποιον λόγο μας βρίζει non stop στο Instagram. Του πέρασαν τα νεύρα;», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, χωρίς να χαριστεί καθόλου στις δηλώσεις της για τον γνωστό τραγουδιστή, δείχνοντας πως την έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα όλο αυτό που έγινε.