Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Δεν μπορεί ενάμιση χρόνο να...» - Εκτός εαυτού στον αέρα του Πρωινό Μας η Φαίη Σκορδά

«Εξερράγη» η παρουσιάστρια

«Δεν μπορεί ενάμιση χρόνο να...» - Εκτός εαυτού στον αέρα του Πρωινό Μας η Φαίη Σκορδά
News 09.12.2022 16:08
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Επεισοδιακή ήταν η επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο σανίδι (δείτε εδώ τι δήλωσε ο ίδιος για την δίχρονη απουσία του), μιας και ο κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από το θέατρο που παιζόταν η παράσταση στη Θεσσαλονίκη και αποδοκίμασε τον ηθοποιό, τον οποίο κατήγγειλε πριν από 2 χρόνια η Ζέτα Δούκα.

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας μίλησε επί του θέματος ο Σπύρος Σεραφιανός, ο οποίος υποστήριξε τον Γιώργο Κιμούλη, φέρνοντας αντιδράσεις στα μέλη της εκπομπής.

«Τον εκτιμώ πάρα πολύ, πιστεύω ότι είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για το ελληνικό θέατρο. Οι αντιδράσεις είναι από παιδιά τα οποία δεν ξέρουν. Πλέον, ο οποιοσδήποτε μπορεί να πει οτιδήποτε και να το εκλάβουμε ως αλήθεια. Τον Γιώργο δεν τον έχει κατηγορήσει κανείς για σεξιστική συμπεριφορά.

Το αν επάνω στη δουλειά μπορεί να είναι απόλυτος και να είναι και πολλές φορές αυστηρός, νομίζω θα είχαμε καταδικάσει όλους τους δασκάλους του ελληνικού θεάτρου. Δεν τις επικροτώ αυτές τις συμπεριφορές, αλλά νομίζω το κέρδος στο ελληνικό θέατρο από την παρουσία του κ. Κιμούλη θα είναι τεράστιο», είπε ο Σπύρος Σεραφιανός.

Ο Γιώργος Κιμούλης από τη μεριά του, σημείωσε: «Τον κόσμο τον είδατε πώς αντέδρασε στο τέλος, το χειροκρότημα. Χαρούμενος είμαι. Είναι απελευθερωτικό το χειροκρότημα και τα μπράβο που ακούστηκαν σε ένα γεμάτο θέατρο».

To ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό Μας

«Ας μου επιτρέψει ο κ. Σαραφιανός να του πω, ότι ο Κουν, ο Ροντήρης, ο Μινωτής ουδέποτε χρεώθηκαν κακές συμπεριφορές, ήταν τεράστιοι δάσκαλοι του θεάτρου», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη, με τη Φαίη Σκορδά να συμπληρώνει: «Επειδή ένας άνθρωπος είναι πολύ ταλαντούχος, σημαίνει ότι μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια σε μία συμπεριφορά βίαιη; Όπως έχουμε ακούσει από την Ζέτα Δούκα ότι αυτό έζησε».

«Τις τελευταίες διαδηλώσεις έξω από θέατρα τις είχαμε επί Χρυσής Αυγής», είπε ο Άγγελος Βουράκης και η Αφροδίτη Γραμμέλη ενοχλήθηκε έντονα: «Μην το κάνεις αυτό, μη συνδέεις τώρα αυτά τα πράγματα ρε Άγγελε, είναι εξωφρενικό αυτό που ακούω! Δεν είναι δυνατόν να συνδέουμε τους Χρυσαυγίτες με αυτό».

Φανερά ενοχλημένη, η Φαίη Σκορδά είπε: «Με αυτή τη λογική, ενάμιση χρόνο στις εκπομπές που ρωτάμε όλους τους ηθοποιούς «Πιστεύτε ότι πρέπει να επιστρέψει ο Γιώργος Κιμούλης στο θέατρο;», να λέγατε όλοι εσείς ότι δεν πρέπει να γίνεται αυτή η ερώτηση. Δεν μπορεί ενάμιση χρόνο να συζητιέται στις εκπομπές. Γιατί; Για να γεμίσουμε τις σκαλέτες»;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Κιμούλης: «Νομίζουμε ότι αν αποκτήσουμε μία σημαντική θέση στην κοινωνία...»

«Είχε κακή συμπεριφορά, ε και; Ποιος δεν έχει;» - Απασφάλισε ο Τάσος Κωστής για τον Γιώργο Κιμούλη

Share