«Γιατί αδυνάτισες τόσο πολύ;» - "Έμεινε" η Ελένη Μενεγάκη με την ατάκα της καλεσμένης της

Αμηχανία στο πλατό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Γιατί αδυνάτισες τόσο πολύ;» -

Μία πολύ ιδιαίτερη συνάντηση είχε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής (9/12) στην εκπομπή της, μιας και υποδέχθηκε τον Σπύρο Πούλη και την Πηνελόπη Πιτσούλη, οι οποίοι φέτος πρωταγωνιστούν στην νέα κωμική σειρά του Mega, Μαίρη Μαίρη Μαίρη (δείτε εδώ τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο).

Κατά την είσοδό της στο πλατό, η Πηνελόπη Πιτσούλη θέλησε να κάνει ένα σχόλιο στην Ελένη Μενεγάκη για την μεγάλη απώλεια κιλών που είχε.

«Γιατί αδυνάτισες τόσο πολύ από την τελευταία φορά που σε είδα;», της είπε η Πηνελόπη Πιτσούλη, με την Ελένη Μενεγάκη να απαντά: «Γιατί έχεις να έρθεις από πέρυσι».

Θυμίζουμε πως λίγες μέρες πριν, η Ελένη Μενεγάκη είχε αποκαλύψει πως είχε χάσει κιλά λόγω άγχους, ενώ για πρώτη φορά εξήγησε πως είχε νοσήσει από κορωνοϊό (δείτε εδώ την εξομολόγησή της).

Το σχόλιο της Πηνελόπης Πιτσούλη και η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη

Η Πηνελόπη Πιτσούλη δεν άφησε ωστόσο το θέμα εκεί και επέμενε πως η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει αδυνατίσει πάρα πολύ. Τότε η Ελένη Μενεγάκη της εξήγησε πως προκειμένου να της αρέσει πάντα η εικόνα της και να είναι χαρούμενη με το αποτέλεσμα που βλέπει, φροντίζει να χάνει άμεσα τα κιλά που παίρνει κάθε χρόνο.

«Κι αδυνάτισες τόσο πολύ;», επέμενε η Πηνελόπη Πιτσούλη, με την Ελένη Μενεγάκη να της απαντά: «Άμα κάθε χρόνο αυτό που παίρνω μένει, ε τότε μια μέρα δεν θα είμαι πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμά μου».