Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Η ήμερα του τοκετού ήταν ένα πάρτι...» - Σπάνια κοινή συνέντευξη του Μίνου Μάτσα και της Όλγας Κεφαλογιάννη μέσα στο σπίτι τους

Η συγκινητική εξομολόγηση για τον ερχομό των παιδιών τους

«Η ήμερα του τοκετού ήταν ένα πάρτι...» - Σπάνια κοινή συνέντευξη του Μίνου Μάτσα και της Όλγας Κεφαλογιάννη μέσα στο σπίτι τους
News 09.12.2022 16:49
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγους μήνες μετά τη γέννηση των παιδιών τους (δείτε εδώ φωτογραφίες από το μαιευτήριο), ο Μίνως Μάτσας και η Όλγα Κεφαλογιάννη παραχώρησαν μία κοινή συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη μέσα από το εντυπωσιακό τους σπίτι.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι αναφέρθηκε στην γνωριμία τους (δείτε εδώ το απίστευτο περιστατικό που έγινε όταν συναντήθηκαν πρώτη φορά), για τον γάμο τους (δείτε εδώ φωτογραφίες) καθώς και για τον ερχομό των παιδιών τους που ήρθε για να αλλάξει τη ζωή τους.

Όπως εξήγησαν οι δυο τους, δεν περίμεναν ότι θα καταλήξουν μαζί, ενώ ο Μίνως Μάτσας μίλησε αναλυτικά και για την πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του σε μία συναυλία του. Σε μία πολύ συγκινητική εξομολόγηση, η Όλγα Κεφαλογιάννη εξήγησε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε πριν φέρει στον κόσμο τα παιδιά της, ενώ αναφέρθηκε και στα ονόματα που θα δώσουν στα δίδυμά τους.

Οι συγκινητικές δηλώσεις του Μίνου Μάτσα και της Όλγας Κεφαλογιάννη

«Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα ζούσα με έναν πολιτικό, ο συνδυασμός μας μπορεί να φαίνεται μη συμβατός, άλλα μας δίνει διαφορετικά ερεθίσματα.

Με μία μουσικό δεν θα μπορούσα να είμαι, άλλα ούτε με πολιτικό με φανταζόμουν σε οικογένεια, η πολιτική για μένα ήταν ένα άγνωστο πεδίο. Η αλήθεια είναι ότι όταν συναντηθήκαμε πρώτη φορά με την Όλγα, της είπα την παροιμιώδη ατάκα, «εσύ με τι ασχολείσαι;» και έκανε οκτώ μήνες να μου μιλήσει.

Έρχονται και μου λένε άνθρωποι, “συγχαρητήρια που την κάνατε ευτυχισμένη, που τη βλέπουμε χαρούμενη”. Μία σχέση για να δοκιμαστεί αν μπορεί να αντέξει στον χρόνο, περνάει σαφώς και μέσα από συγκρούσεις. Πολλές φορές ξεχνάω τα ραντεβού και τις υποχρεώσεις μας και η Όλγα εκνευρίζεται με αυτό, μου λέει «πάλι το ξέχασες;», είναι πιο οργανωτική από έμενα», είπε αρχικά ο Μίνως Μάτσας.

«Η μητέρα μου, φειδωλή στο πώς μοιράζεται τα συναισθήματα της, είναι πιο ερωτευμένη με τον Μίνω, απ’ ό,τι είμαι εγώ», συμπλήρωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη, με τον αγαπημένο της να απαντά: «Στους δικούς μου πήγαμε μαζί με την Όλγα και τους το ανακοινώσαμε, καθώς τρώγαμε παϊδάκια και έμειναν με το παϊδάκι στο χέρι. Είπα στη μητέρα της, Ελένη, "πεθερούλα μου, έχεις κάνει τα πιο γλυκά μελομακάρονα, έχουν μέσα τους την κρητική ποίηση και την εμπειρία αιώνων".

Ουσιαστικά έκανα πρόταση γάμου στην Όλγα στη ρωμαϊκή αγορά στη συναυλία μου με το τραγούδι του πάππου μου, ”είσαι εσύ ο άνθρωπος μου. Είπα στο κοινό “αν βρείτε τον άνθρωπο σας να τον κρατήσετε για πάντα”, την κοίταξα και της είπα “Ολγάκι, εσύ τι λες;».

Για την μητρότητα, η Όλγα Κεφαλογιάννη είπε: «Ακολούθησε και δεύτερη επεισοδιακή πρόταση γάμου. Είχε το χιούμορ του Μίνου που εκείνη την ώρα, εγώ δεν το ήθελα. Επιδίωξα και φρόντισα να κρατήσω τα παιδιά και να γεννήσω στις 6 Σεπτεμβρίου που είναι και τα γενέθλια του Μίνου. Οι γιατροί ήταν επιφυλακτικοί για το αν θα μπορέσω να φτάσω στις 37 εβδομάδες, καθώς ήταν δίδυμη κύηση και εγώ σε μία μεγαλύτερη ηλικία.

Θεωρούσα ότι το κεφάλαιο της μητρότητας για μένα είχε κλείσει και ακόμη και τώρα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι υπάρχουν δυο παιδιά. Η μητρότητα ήταν όνειρο που δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί, γι΄ αυτό αξίζει να κυνηγήσεις το όνειρο σου.

Ακόμη κρατάω το πρωτοσέλιδο που έγραφε ότι το κεφάλαιο της μητρότητας δυστυχώς για μένα έχει κλείσει. Η γυναίκα που αντιμετωπίζει δυσκολίες για να μείνει έγκυος Θέλει διαφορετική αντιμετώπιση και κάλο είναι οι γιατροί να μην απογοητεύουν τις γυναίκες. Βγήκα κι εγώ από ιατρεία απογοητευμένη και κλαμένη γι΄ αυτό και καταλαβαίνω τις γυναίκες που απογοητεύονται.

Η ήμερα του τοκετού ήταν ένα πάρτι, είχαμε βάλει δυνατά μουσική και από τα διπλανά χειρουργεία μας φώναζαν να χαμηλώσουμε την ένταση. Έχουμε αποφασίσει για τα ονόματα των παιδιών, θα κρατήσουμε την παράδοση και θα δώσουμε το όνομα της μητέρας μου και το όνομα του πάτερα του Μίνου.

Βλέπω τα αγόρι και το κορίτσι μας πόσο διαφορετικά προσλαμβάνουν τον κόσμο, τα κορίτσια είναι πολύπλοκοι οργανισμοί, δεν μπορείς να τα καταλάβεις. Θα ήθελα η κόρη μας να μεγαλώσει σε έναν κόσμο χωρίς στερεότυπα και παρωχημένες αντίληψής που ακόμη καλά κρατούν στην κοινωνία μας».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ταξίδι "άστραπή" για την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Μίνω Μάτσα στον Ψηλορείτη - Η ανάρτηση στο instagram

Μίνως Μάτσας – Όλγα Κεφαλογιάννη: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη νέα κοινή εμφάνιση για το ζεύγος

Share