«Αυτό απαγορεύεται, αν μαθευτεί θα έχουμε πρόβλημα...» - Αποκαλυπτικός ο Μπόγδανος λίγο πριν φύγει για Survivor all star

Έτοιμος να διεκδικήσει τον τίτλο του νικητή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Αυτό απαγορεύεται, αν μαθευτεί θα έχουμε πρόβλημα...» - Αποκαλυπτικός ο Μπόγδανος λίγο πριν φύγει για Survivor all star

Tον Ηλία Μπόγδανο είδαμε καλεσμένο στο Ποιος είναι πρωινιάτικα του Open την Παρασκευή 9/12 μιλώντας αναλυτικά για τα επαγγελματικά του αλλά και για την επικείμενη συμμετοχή του στο Survivor all star (δείτε εδώ τον αυστηρό έλεγχο που κάνουν στους παίκτες λίγο πριν ταξιδέψουν για Άγιο Δομίνικο).

Ο τραγουδιστής είναι πολύ αγαπητός στο κοινό και αυτό φάνηκε τόσο από τη στήριξη, που είχε στο ριάλιτι αλλά και μέσα από τα live, που κάνει στην Αθήνα, τα οποία είναι σχεδόν πάντα sold out.

Η αγάπη του όμως για την δράση και την περιπέτεια τον ακολουθεί και έτσι τόνισε, πως είναι πολύ χαρούμενος, που θα βρεθεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο διεκδικώντας μια πολύ καλή θέση στον τελικό.

Να σας θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως στο κύκλο που συμμετείχε ο Μπόγδανος είχε βγει δεύτερος, επομένως έχει πολλές ελπίδες να φτάσει μακριά και ίσως και αυτός να είναι ο λόγος, που η οικογένεια του και το κορίτσι του (δείτε τον εδώ full in love με την Αλεξάνδρα) τον στηρίζουν σε όλο αυτό, που ξεκινάει ξανά.

Οι δηλώσεις του Ηλία Μπόγδανου για τη συμμετοχή του στο Survivor all star

«Εκεί ρισκάρεις λίγο με την υγεία σου, γιατί πέφτεις με τα μούτρα στον στίβο μάχης. Το βασικό είναι να είναι όλοι οι παίκτες καλά», τόνισε ο Ηλίας Μπόγδανος.