Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Έχει κάνει δύο γάμους και... - Αποκαλύφθηκαν πρώτη φορά όλες οι σχέσεις του Κώστα Κόκλα

Έχει περάσει καλά στη ζωή του και συνεχίζει...

Έχει κάνει δύο γάμους και... - Αποκαλύφθηκαν πρώτη φορά όλες οι σχέσεις του Κώστα Κόκλα
kostaskoklas - instagram
News 09.12.2022 18:41
Από Ελένη Μήτση

Ο Κώστας Κόκλας βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό μας στο ΣΚΑΪ την Παρασκευή 9/12 με τον ηθοποιό να μπαίνει στο πλατό με πολύ εντυπωσιακό τρόπο και στη συνέχεια παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στην φίλη του Φαίη Σκορδά.

Ο ταλαντούχος και πολύ γοητευτικός ηθοποιός, μίλησε τόσο για την καριέρα του σε θέατρο και τηλεόραση, για τον γιο του, που μεγαλώνει αλλά για την εξέλιξη της ερωτικής του ζωής (δείτε εδώ τον όρο του Κόκλα για να μπει σε μία σχέση).

«Η καραντίνα ήταν μια διδακτική περίοδος για όλους μας. Ο γιος μου μπαίνει στην εφηβεία και είμαι δίπλα του. Ο σεβασμός μαθαίνεται και πιστεύω ότι τα παιδιά μας θα είναι καλύτερα από εμάς», είχε πει ο ηθοποιός για το παιδί του (δείτε τον εδώ).

Οι δηλώσεις του Κώστα Κόκλα για τις γυναίκες της ζωής του

«Μου αρέσει η συντροφικότητα. Έχω κάνει αρκετές σχέσεις κι έχω αφιερώσει χρόνο στις γυναίκες που γνώρισα κι αγάπησα. Μου αρέσει να σχεδιάζουμε πράγματα μαζί. Το ήθελα στο πλαίσιο της συγκατοίκησης, κοινή ζωή και κανονικά στο σπίτι μαζί να τα μοιραζόμαστε όλα.

Είναι κομμάτια της ζωής, τα οποία ολοκληρώνεις ενδεχομένως. Μπορεί να το έκανα αρκετά αυτό και τώρα η ζωή να έχει άλλες ανάγκες από εμένα. Να αφιερώσω πιο πολύ χρόνο στον Κώστα και στη δουλειά; Ενδεχομένως επειδή είμαι Δίδυμος με Δίδυμο κι είναι διάφορα κομμάτια. Άλλος στη δουλειά. Είμαι πάρα πολύ σταθερός στις σχέσεις μου. Έχω κάνει δύο γάμους και 5, 6 σχέσεις. Γιατί το συζητάς τώρα; Έτσι καινούργια πράγματα να λέμε», είπε στο τέλος με χιούμορ ο Κώστας Κόκλας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Στην γειτονιά που μεγάλωσα ήταν ένα gay παιδί» - Ο Κώστας Κόκλας παίρνει θέση για τον Μάρκο Σεφερλή

Ποζάρει στα 56 του φορώντας μόνο το παρεό του - Η φωτογραφία του Κώστα Κόκλα από τις διακοπές του στην Τζια

Share