Τεράστιο και φωτεινό - Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε η Μαρία Μπακοδήμου στο σπίτι της

Με τη βοήθεια του γιού της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Instagram Μαρία Μπακοδήμου
Instagram Μαρία Μπακοδήμου

Το γιορτινό κλίμα έφτασε και στο σπίτι της Μαρίας Μπακοδήμου, η οποία με ένα βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έδειξε τους χριστουγεννιάτικους στολισμούς που κάνει μαζί με τον γιό της.

Η φετινή χρονιά ήταν αρκετά ιδιαίτερη για την αγαπημένη παρουσιάστρια, η οποία πήρε την απόφαση να μετακομίσει στο ΣΚΑΪ και να ξεκινήσει τη δική της εκπομπή, το «Γεια Σου». Η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής η εκπομπή δεν έχε καταφέρει να εξασφαλίσει τα αποτελέσματα που θα ήθελε.

«Είναι μία περίεργη χρονιά. Πρώτη φορά βλέπω να δουλεύουμε τόσο πολύ και να αποδίδει τόσο λίγο. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε Δεν έχουμε δει ακόμα πολλές αλλαγές. Έρχονται πρόσωπα που αγαπάμε και θα θέλαμε να δούμε έτσι κι αλλιώς στην εκπομπή. Ενδεχομένως κάποια από αυτά να μας ταιριάξουν αλλά δεν είναι ακριβώς δοκιμαστικό», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Μπακοδήμου στην πιο πρόσφατη συνέντευξή της (δείτε εδώ ποια αγαπημένη δημοσιογράφος προστίθεται στην εκπομπή).

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Μαρίας Μπακοδήμου

Αφήνοντας ωστόσο για λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά της, η Μαρία Μπακοδήμου αποφάσισε να περάσει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά της και έτσι στόλισε το δέντρο της. Τεράστιο και γεμάτο με χριστουγεννιάτικα φωτάκια, το δέντρο της Μαρίας Μπακοδήμου δεσπόζει στο σαλόνι του σπιτιού της. Η ίδια μοιράστηκε ένα βίντεο από τους στολισμούς, στο οποίο φαίνεται ο γιός της να βάζει τα στολίδια στο δέντρο.