«Ανατριχιάζω που τη θυμάμαι» - Η σπαρακτική αποκάλυψη της Ζωζώ Σαπουτζάκη για την Μάρθα Καραγιάννη

Αναφέρθηκε στο κομμάτι της απώλειας

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Ανατριχιάζω που τη θυμάμαι» - Η σπαρακτική αποκάλυψη της Ζωζώ Σαπουτζάκη για την Μάρθα Καραγιάννη

Η Ζωζώ Σαπουτζάκη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό "Λοιπόν" και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο κομμάτι της απώλειας, εστιάζοντας τόσο σε εκείνη, όσο και στον σύζυγο της, Ανδρέα Πολίτη, αλλά και στη καλή της φίλη, Μάρθα Καραγιάννη.

Η γνωστή show woman στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για την κατάσταση του σπιτιού της στην Κινέτα μετά τις φωτιές του 2018 και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια με αυτό (δείτε εδώ τι είπε).

Η αποκάλυψη της Ζωζώ Σαπουτζάκη για την φίλη της Μάρθα Καραγιάννη

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» κι αρχικά, τόνισε πως δυσκολεύτηκε πολύ να ξεπεράσει τον χαμό του συζύγου της.

Όπως ανέφερε αρχικά, ήταν η πιο σημαντική απώλεια της ζωής της. «Η απώλεια του Ανδρέα Πολίτη, του άνδρα μου, ήταν η πιο σημαντική. Έφυγε πολύ νωρίς, το ξεπέρασα πάρα πολύ δύσκολα», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τη Μάρθα Καραγιάννη που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες, τη χαρακτήρισε «το καλύτερο παιδί».

«Ανατριχιάζω που τη θυμάμαι. Η Μάρθα μου ήταν το καλύτερο παιδί. Δουλέψαμε πολύ μαζί. Ήταν πολύ άδικο γιατί ταλαιπωρήθηκε πολλά χρόνια. Στεναχωριέμαι πολύ. Έφυγε νέα», δήλωσε.

Οι αναφορά της στον θάνατο της μητέρας της

Ακόμη, όταν ήταν καλεσμένη στο Πρωινό την Παρασκευή 28/10 αναφέρθηκε στον έρωτα της ζωή της με τον οποίο είναι ακόμη μαζί, ενώ "λύγισε" μιλώντας για το θάνατο της μητέρας της.

Η απώλεια της μητέρας της ήταν πολύ δύσκολη, αφού όπως εξομολογήθηκε έμαθε ξαφνικά πως έφυγε από τη ζωή, ενώ στην αρχή νόμιζε κοιμάται.

«Είχα πολύ μεγάλη αδυναμία στη μάνα μου. Κάποια στιγμή δεν πήγα στη Κινέττα και κοιμήθηκα στην Αθήνα. Είχα μία φίλη, τη Μαίρη, η οποία με αγαπούσε πάρα πολύ. Και μου τηλεφωνεί το πρωί και μου λέει “έλα να πάμε στην Κινέττα”. Δεν μου είπε τίποτα. Με παίρνει με το αυτοκίνητό της και με πηγαίνει», είπε αρχικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Και είπε συγκινημένη: «Κατεβαίνω και με περίμενε ο κύριος αυτός και μου λέει “έλα να δεις τη μανούλα σου τι ωραία που κοιμάται”. Και η μαμά ήταν πεθαμένη. Πήγα, τη χάιδεψα και… Αυτά!».

Να σημειωθεί πως η Ζωζώ Σαπουντζάκη δεν έχει αποκτήσει τα δικά της παιδιά - δείτε εδώ ποιοι είναι οι χρυσοί κληρονόμοι της.