J2US: «Καίτη μου, αγάπη μου...» - Αντάλλαξαν ξανά καυστικά σχόλια Καίτη Γαρμπή και Άντζελα Δημητρίου

Όλο νόημα σχόλια και βλέματα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US: «Καίτη μου, αγάπη μου...» - Αντάλλαξαν ξανά καυστικά σχόλια Καίτη Γαρμπή και Άντζελα Δημητρίου

Μπορεί το Just the 2 of us του Alpha να είναι ένα show χαράς, τραγουδιού και χορού έχουμε δει ωστόσο να μην λείπουν από αυτό οι μικρές κόντρες και οι διαφωνίες.

Αυτή, που απασχόλησε περισσότερο από όλες είναι εκείνη, που άνοιξε ανάμεσα στην Καίτη Γαρμπή και στην Άντζελα Δημητρίου (δείτε εδώ, πως ξεκίνησαν όλα).

«Είναι μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία, έχουμε μια καταπληκτική κριτική επιτροπή. Με την Καίτη Γαρμπή δεν είχαμε ποτέ μα ποτέ καμία διαφωνία. Είμαστε μια χαρά. Την αγαπάω πολύ και το ξέρει, επίσης και την αδερφή της, τη Λιάνα. Και είμαστε μια χαρά, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Εγώ και ο Μάριος Ψιμόπουλος επιλέγουμε τα τραγούδια στο J2US. Δεν είναι άδικο για τους άλλους, είναι η συμφωνία που είχα κάνει με τον Νίκο Κοκλώνη», είχε πει η Άντζελα Δημητρίου για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι.

Στο σημερινό 10/12 Live λίγο μετά το act της Άντζελας με τον Παύλο, οι κριτές στάθηκαν στην εξωτερική εμφάνιση της Δημητρίου, αφού είναι στα καλύτερά της με την Καίτη να κάνει ένα χιουμοριστικό σχόλιο, που από ότι φάνηκε ενόχλησε τη συνάδελφό της.

Η όλο νόημα απάντηση της Άντζελας Δημητρίου στην Καίτη Γαρμπή στο J2US

«Μάλλον το ράβει νομίζω και παραμένει τόσο καλά», είπε η Καίτη Γαρμπή για την Άντζελα με αίσθηση χιούμορ με τη Δημητρίου να της απαντάει: «Όχι μόνο αυτό, και το ράβω και κάνω γυμναστική συνέχεια, και τα δύο μαζί είναι το καλύτερο Καίτη μου, αγάπη μου....» (δείτε εδώ τις δηλώσεις της Καίτης για τη φημολογούμενη κόντρα).