Σπίτι με το Mega: ''Έλιωσε'' από έρωτα ο Πέτρος Ιακωβίδης - Το συγκινητικό ντουέτο με την αδερφή του Μορφούλα

Τα σχόλια της Ρούλας Κορομηλά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σπίτι με το Mega: ''Έλιωσε'' από έρωτα ο Πέτρος Ιακωβίδης - Το συγκινητικό ντουέτο με την αδερφή του Μορφούλα

Ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του, καθώς επίσης θραύση κάνουν και όλα τα κομμάτια, που γράφει και χαρίζει σε συναδέλφους του (δείτε εδώ το πολύ μοντέρνο σπίτι του).

Ο καλλιτέχνης έχει φανατικό κοινό και έτσι οι τηλεθεατές, που έσπευσαν να τον παρακολουθήσουν στο αφιέρωμα, που ετοίμασε το Σάββατο 10/12 στο Σπίτι με το Mega ήταν σίγουρα πάρα πολλοί.

Το πρόγραμμα ήταν εμπλουτισμένο με δικά του και άλλα πετυχημένα κομμάτια, καθώς και guest καλεσμένους, που εμφανίστηκαν στο πλατό μαζί του.

Μεγάλη εντύπωση έκανε η αδερφή του Μορφούλα, η οποία έχει το ίδιο ταλέντο με τον Πέτρο αλλά και η μητέρα του, η οποία κάθισε με τον γιο της στο πιάνο τραγουδώντας παρέα με ιδιαίτερο και συγκινητικό τρόπο (δείτε εδώ την ημίγυμνη φωτογραφία του τραγουδιστή).

«Από μικρός μου άρεσε όταν έρχονταν συγγενείς στο σπίτι να παίρνω μια κιθάρα και να την γρατζουνάω και να τραγουδάω και ας μην ήξερα. Μια μέρα με παίρνει η μητέρα μου τηλέφωνο την πρώτη μέρα που έβγαλα το ντουέτο με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, συγκινημένη έκλαιγα και μου λέει έτσι όπως άνοιξα το CD είδα δίπλα στο όνομα του γιου μου το όνομα της Θεοδωρίδου και συγκινήθηκα.

Εκεί συνειδητοποίησα πως είναι μια τόσο μεγάλη τραγουδίστρια να σε εμπιστεύεται όχι μόνο στη σκηνή αλλά και με τη φωνή της μέσα σε ένα άλμπουμ», είχε αναφέρει ο Ιακωβίδης για μια ιδιαίτερη στιγμή που έζησε με τη μαμά του.

Η εμφάνιση του Πέτρου Ιακωβίδη στο σπίτι με το Μega και η αδερφή του Μορφούλα