«Είναι πολλά τα...» - Η αλήθεια για τις σχέσεις της Εβελίνας Παπούλια με τον πατέρα της Αφροδίτης Λιάντου, Γιώργο

Μίλησε ανοιχτά για τον πρώην σύζυγό της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είναι πολλά τα...» - Η αλήθεια για τις σχέσεις της Εβελίνας Παπούλια με τον πατέρα της Αφροδίτης Λιάντου, Γιώργο

Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου, είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα τον τελευταία 1,5 χρόνο, μιας και έκανε το πρώτο της μεγάλο βήμα στον χώρο της υποκριτικής μέσα από τον ρόλο της Μυρτάλης, στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς.

Μπορεί λοιπόν να είναι γνωστή η σχέση που έχει η νεαρή ηθοποιός με τη μητέρα της (δείτε εδώ τι μαρτυρούν οι φωτογραφίες), ωστόσο δεν ακούμε τόσο συχνά για τον πατέρα της, ο οποίος ασχολείται επίσης με την υποκριτική.

Η Εβελίνα Παπούλια και ο Γιώργος Λιάντος, παντρεύτηκαν το 1999 με πολιτικό γάμο, ενώ ήδη είχε γεννηθεί η κόρη τους, Αφροδίτη.

Το επόμενο καλοκαίρι έκαναν θρησκευτικό γάμο στην Επίδαυρο, ωστόσο, χώρισαν οριστικά υστέρα από δυο μήνες. Παρά όμως τα όσα πέρασαν, φρόντισαν να μεγαλώσουν την κόρη τους με αγάπη και ισορροπία.

Ο Γιώργος Λιάντος, είναι ηθοποιός με μεγάλο ταλέντο και υπέροχη φωνή, που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι η φωνή που ακούν σε μεταγλωττίσεις είναι η δική του.

Εβελίνα Παπούλια Γιώργος Λιάντος

Ξαναέφτιαξε τη ζωή του το 2016 όπου παντρεύτηκε για δεύτερη φορά με πολιτικό γάμο τη θεατρολόγο και ηθοποιό Δήμητρα Βαμβακάρη, που βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και κουμπάρους τους Αιμίλιο Χειλάκη & Φωτεινή Μπαξεβάνη (τη ζωή της έχει φτιάξει και η Παπούλια - δείτε εδώ τον σύντροφό της). Τον Ιούνιο του 2017, σε ένα όμορφο εκκλησάκι στις Μηλιές Πηλίου, έκαναν τον θρησκευτικό τους γάμο. Καλεσμένες φυσικά, ήταν η Εβελίνα Παπούλια μαζί με την κόρη τους Αφροδίτη Λιάντου.

Η εξομολόγηση της Εβελίνας Παπούλια για τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάντο

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Real, η Εβελίνα Παπούλια μίλησε μεταξύ άλλων για τις σχέσεις που έχει σήμερα με τον πρώην σύζυγό της, τονίζοντας πως είναι πολλά τα χρόνια που έχουν χωρίσει και πως έχουν εξαιρετικές σχέσεις.

Δυστυχώς, η επικαιρότητα είναι γεμάτη από περιστατικά κακοποίησης.

Είμαι φύση και θέση υπέρ της λύσης και πάντα πιστεύω ότι αν δεν είμαι μέρος της λύσης, είμαι μέρος του προβλήματος. Δεν αφήνω γύρω μου χώρο για να υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές και κάποιες φορές μπορεί να έχω πάρει θέση χωρίς να μου πέφτει λόγος, μόνο και μόνο γιατί κάπως πρέπει να ηρεμήσουν οι καταστάσεις.

Με την συζήτηση μπορεί να λύσεις πράγματα, εκτός αν κάποιος δεν καταλαβαίνει τι του λες, είναι εμπαθής, επιμένει και μετά γίνεται κακοποιητικός εφ’ όλης της ύλης. Εκεί πρέπει να μπαίνει ένα στοπ. Αν κάποιος είναι κακοποιητικός, εμένα δεν μπορεί να μου κάνει κακό, εκτός κι αν με χτυπήσει.

Ο λεκτικά κακοποιητικός δε με αφορά καθόλου, γιατί, αν συμπεριφέρεται έτσι, εκτίθεται μόνος του. Εκείνος προσβάλλει τον εαυτό του μέσα από αυτή τη συμπεριφορά. Δε νομίζω ότι υπάρχει δουλειά που να μην παρατηρείται ένα είδος λεκτικής βίας με κάποιον τρόπο. Πρέπει να μπουν κάποιες λεπτές γραμμές για να υπάρχει ισορροπία έτσι ώστε η ζωή όλων μας να είναι καλύτερη από ότι ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Αν αντιληφθούμε πως όλοι είμαστε διαφορετικοί θα καταλάβουμε πόσο θα πρέπει να σεβόμαστε αυτή την διαφορετικότητα και να μη τη φοβόμαστε!

Πως είναι να παίζεις μαζί με τον πρώην σύζυγό σου;

Με τον Γιώργο, επειδή είμαστε φίλοι, είναι πάρα πολύ φυσιολογικό να συνεργαζόμαστε. Έχει ξεχαστεί ότι κάποτε εμείς ήμασταν σύζυγοι, είναι πολλά τα χρόνια του χωρισμού. Έτσι κι αλλιώς, ο Γιώργος έχει παντρευτεί τη Δήμητρα Βαμβακάρη, και αυτή είναι ηθοποιός, ένα εξαιρετικό πλάσμα, με την οποία έχουν κάνει μια υπέροχη κόρη! Είναι πολύ σημαντικό για εμένα, γιατί η Αφροδίτη έχει μία αδελφή και έτσι η οικογένεια μας έχει μεγαλώσει.