Υρώ Μανέ: Θα γίνει remake στα "Εγκλήματα"; - Όλα όσα είπε

«Με έχουν ταυτίσει με την Φλώρα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Υρώ Μανέ: Θα γίνει remake στα

Το πρωί του Σαββάτου (10/12) στην πρωινή εκπομπή «Open Weekend» ήταν καλεσμένη η Υρώ Μανέ. Η γνωστή ηθοποιός, κατα κύριο λόγο από τα "Εγκλήματα", που υποδύονταν την Φλώρα μίλησε στην εκπομπή του Open για να την επαγγελματική της πορεία και η σειρά του ΑΝΤ1 που αγαπήθηκε.

Πριν από περίπου ένα μήνα, η ηθοποιός είχε βρεθεί καλεσμένη και αναφέρθηκε στο κίνημα του #metoo και τον χώρο της υποκριτικής (δείτε εδώ τι αποκάλυψε).

Οι απαντήσεις της Υρώ Μανέ για τα «Εγκλήματα»

Η Υρώ Μανέ βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής, Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη και μίλησε για την σειρά, «Δική μας οικογένεια», στην οποία και πρωταγωνιστεί αλλά και για το γεγονός ότι ακόμα τη φωνάζουν Φλώρα από το ρόλο της στα «Εγκλήματα».

Η ηθοποιός θεωρεί ότι το να την αναγνωρίζουμε μέσα από τις δουλειές που κάνει είναι "ορόσημα", κάτι που είχε αναφέρει και Σπύρος Παπαδόπουλος (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για τους "Απαράδεκτους"). Είναι η "μικρή ιστορία" που θα γράψουν σαν ηθοποιοί και ότι μόνο χαρά της φέρνει.

Ακόμη, όταν την ρώτησαν για κάποο πιθανό remake στα "Εγκλήματα" απάντησε αρνητικά, λέγοντας ότι έχουν πεθάνει όλοι και έχουν πάει στον παράδεισο, άρα δεν γίνεται.

Πιο συγκεκριμένα, η Υρώ Μανέ είπε χαρακτηριστικά: «Θα σου πω κάτι που μου συνέβη και τώρα εδώ που ήρθα. Μου έλεγαν ότι χθες έβλεπαν τα Εγκλήματα. Φλώρα με λένε. Με έχει ταυτίσει ο κόσμος με αυτό. Τι να με ενοχλεί; Είναι τα παράσημα μας. Μια μικρή ιστορία που έχουμε γράψει σαν ηθοποιοί σε αυτήν την πορεία που έχουμε κάνει. Μόνο χαρά μπορώ να έχω όταν μου λένε αυτό».

Και πρόσθεσε:«Ποτέ (σ.σ. δεν συζητήθηκε remake). Αυτά είναι για να κουβεντιάζονται και να λέγονται. Τώρα ο ΑΝΤ1 έχει το Μουντιάλ. Να φτιάξουμε εκ νέου τη σειρά δεν νομίζω. Εξάλλου έχουμε πεθάνει όλοι κι ήμασταν στο παράδεισο. Τώρα πάμε για άλλα πράγματα».