«Πήγα στο νοσοκομείο και...» - Η εξομολόγηση της Τζούλιας Νόβα για τον πυροβολισμό του πρώην της, Γιάννη Μάρκου

Ποιες είναι σήμερα οι σχέσεις τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Πήγα στο νοσοκομείο και...» - Η εξομολόγηση της Τζούλιας Νόβα για τον πυροβολισμό του πρώην της, Γιάννη Μάρκου

Στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι μίλησε η Τζούλια Νόβα, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σκέψεις που κάνει για την επιστροφή της στην τηλεόραση καθώς και για την επικοινωνία που είχε με τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Μάρκου, μετά τον πυροβολισμό που δέχθηκε.

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές εβδομάδες, ο γνωστός επιχειρηματίας, Γιάννης Μάρκου, δέχθηκε 15 μαχαιριές ύστερα από καβγά που είχε με άγνωστο άνδρα σε μία καντίνα στην Βαρυμπόμπη.

Το άγριο σκηνικό εκτυλίχθηκε στις 4.30 τα ξημερώματα μπροστά σε μια καντίνα της Βαρυμπόμπης. Δύο νεαροί 20 και 25 χρόνων ξεκίνησαν να λογομαχούν για ασήμαντη αφορμή (την ουρά) με τρεις άντρες, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός επιχειρηματίας (δείτε εδώ τη σοκαριστική του εξομολόγηση για το περιστατικό).

Ξαφνικά, ο 25χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε 15 φορές τον άτυχο άντρα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Η Ασφάλεια Κηφισιάς συνέλαβε τον δράστη της επίθεσης, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη, ενώ ο Γιάννης Μάρκου έχει αρχίσει σιγά σιγά να επιστρέφει στην καθημερινότητά του (δείτε εδώ την πρώτη του δημόσια εμφάνιση).

«Εννοείται ότι η Τζούλια ενδιαφέρθηκε για εμένα. Αλίμονο, τόσα χρόνια ήμασταν μαζί», είπε από τη μεριά του για την Τζούλια Νόβα ο Γιάννης Μάρκου.

Στο πλευρό του Γιάννη Μάρκου η Τζούλια Νόβα

«Πήγα και είδα τον Γιάννη στο νοσοκομείο, εντάξει ακόμα έχουμε φιλικές σχέσεις. Πού και πού μιλάμε, έχουμε και τα δύο σκυλάκια», είπε χαρακτηριστικά η Τζούλια Νόβα, η οποία είχε σταθεί στο πλευρό του πρώην συντρόφου της από την πρώτη στιγμή.