«Η βιαιότητα και όλο το σκηνικό ούτε σε ταινία δεν το βλέπεις» - Οι νέες δηλώσεις του Γιάννη Μάρκου για την επίθεση που δέχτηκε

«Κατάλαβα τη μαχαιριά όταν είδα αίμα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Η βιαιότητα και όλο το σκηνικό ούτε σε ταινία δεν το βλέπεις» - Οι νέες δηλώσεις του Γιάννη Μάρκου για την επίθεση που δέχτηκε

Στην κάμερα του ΑΝΤ1 μίλησε το βράδυ της Τετάρτης 23/11 ο Γιάννης Μάρκου, τρεις εβδομάδες μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε από τον 26χρονο με 16 μαχαιριές και τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Ο γνωστός επιχειρηματίας περιέγραψε τη στιγμή της επίθεσης με λεπτομέρειες και ανατρίχιασε με τα λόγια του (δείτε εδώ και τις δηλώσεις της πρώην συντρόφου του, Τζούλιας Νόβα).

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μάρκου για την επίθεση που δέχτηκε

«Μας προσπέρασε και πήγε στο ταμείο.. τον άγγιξα με το δάχτυλο στον ώμο και γύρισε θυμωμένος. Του είπε πως αυτό που κάνει δεν είναι σωστό και πως πολλοί περιμένουμε τη σειρά μας. Άρχισε να με βρίζει με πολύ αισχρά λόγια, είχα τα χέρια μου στη τσέπη και άρχισε να με σπρώχνει…

Η βιαιότητα και όλο το σκηνικό ούτε σε ταινία δεν το βλέπεις… Μου βγήκε το ρολόι από το χέρι και δεν είχα στραμμένη την προσοχή μου πάνω του! Ήρθε από πίσω μου την ώρα που ακουμπούσα το ρολόι στο αυτοκίνητο μου. Ήταν σκυμμένος μπροστά μου κι ένιωθα σαν να μου ρίχνει ελαφριές μπουνιές».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν ένιωσε πόνο αμέσως, ο επιχειρηματίας απάντησε: «Όχι. Το κατάλαβα όταν είδα πολύ αίμα μπροστά μου». Ένας φίλος του ο οποίος ήταν μαζί του και έδεσε με μαντίλι τον μηρό του, όπως λέει, «μου έσωσε τη ζωή, 5 λίτρα αίμα πήγα με 1…», είπε.

Ο δράστης της επίθεσης προφυλακίστηκε ενώ ελεύθερος μέχρι την δίκη είναι ο συγκατηγορούμενός του.

Η πρώτη δημόσια εμφάνισή του

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου έχει πλέον βγει από το νοσοκομείο (δείτε εδώ γιατί τον μαχαίρωσαν) και την Κυριακή 20/11 πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την νοσηλεία του. Ο ίδιος, λοιπόν, βρέθηκε σε γνωστό Kέντρο της Αθήνας, για να παρακολουθήσει από κοντά τον φετινό διαγωνισμό ομορφιάς, Ελληνικά Καλλιστεία 2022.

Και μαζί του βρέθηκε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, ενώ ο Χάρης Σιανίδης ήταν εκείνος που έκανε γνωστή αυτή την έξοδό του.

Γιάννης Μάρκου