«Πραγματικά είχε...» - Η πρώτη αντίδραση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου μετά την απάντηση της Μαρίας Μπακοδήμου

Τα νέα σχόλια για την Αφροδίτη Γραμμέλη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Πραγματικά είχε...» - Η πρώτη αντίδραση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου μετά την απάντηση της Μαρίας Μπακοδήμου

Στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι μίλησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία ήταν ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκαν στο κέντρο του ενδιαφέροντος αυτή την εβδομάδα, λόγω την απόφασής της να ακυρώσει την εμφάνισή της στην εκπομπή Γεια Σου, της Μαρίας Μπακοδήμου (δείτε εδώ το ξέσπασμά της).

Η Μαρία Μπακοδήμου, το μεσημέρι του Σαββάτου, θέλησε να απαντήσει στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, λέγοντας: «Όποτε θες Ευρυδίκη μου, εγώ τον έχω καταλάβει τον ρόλο σου. Είπες να έρθεις, δεν ήρθες και ταυτόχρονα, αντί να παρουσιαστείς σε μια εκπομπή, εμφανίστηκες σε όλη την ελληνική τηλεόραση. Τα έκανες κουλουβάχατα. Όλοι μιλάνε για σένα.

Εμένα, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι, είναι μια εκπομπή της Φαίης που έπαιξε απόσπασμα αυτών που είπε η Ευρυδίκη για την Αφροδίτη, μπροστά στην Αφροδίτη. Και εμείς, το λογοκρίναμε, δεν το παίξαμε όλο. Εμείς, μια άλλη εκπομπή, προστατεύσαμε την Αφροδίτη. Παράλογο» (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε η εκπομπή μετά από αυτή την τοποθέτηση της Μαρίας Μπακοδήμου).

Το σχόλιο της Ευρυδίκης Παπαδπούλου για τη Μαρία Μπακοδήμου και την Αφροδίτη Γραμμέλη

«Δόθηκε η ευκαιρία στη Μαρία, αφού είναι σαββατοκύριακο, να απαντήσει. Το είδα, γέλασα πάρα πολύ με το βίντεο που μου ετοίμασαν. Πραγματικά είχε πολύ έντονο το στοιχείο του χιούμορ κι εγώ γελάω», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Εγώ δεν ζήτησα καμία συγγνώμη από την κυρία Αφροδίτη Γραμμέλη να μου πει. Χρωστάει όμως ένα συγγνώμη στους τηλεθεατές, τους οποίους έβαλε σε μια υποκατηγορία υποκουλτούρας. Θέλω να της πω ότι ξέρω πάρα πολλούς ανθρώπους των τεχνών και των γραμμάτων που παρακολουθούν ριάλιτι για να ξεκουραστούν», είπε για την Αφροδίτη Γραμμέλη.

Για το Survivor και τον Τριαντάφυλλο, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε: «Δεν θα με δείτε στο Survivor All Star, έχω απορρίψει όλες τις προτάσεις της παραγωγής. Καλά κάνει ο Τριαντάφυλλος και ζητάει όσα ζητάει, μακάρι να τα πάρει. Δεν μιλάμε με τον Τριαντάφυλλο, αλλά δεν υπάρχει κάποιος πόλεμος μεταξύ μας».