«Δε με ενόχλησε το πώς...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Κατερίνας Παπουτσάκη για το διαζύγιό της

Πώς το βιώνει μετά από λίγους μήνες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δε με ενόχλησε το πώς...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Κατερίνας Παπουτσάκη για το διαζύγιό της

Μερικές εβδομάδες έχουν περάσει μόνο από τη μέρα που έγινε γνωστό πως η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από 10 χρόνια γάμου και δύο παιδιά.

Μάλιστα, η είδηση ήρθε να επιβεβαιωθεί μετά από μία κίνηση που έκανε η ηθοποιός στα social media (δείτε εδώ ποια ήταν αυτή), ενώ πλέον, η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό της καθώς και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Όπως είπε και η ίδια είναι ένας δύσκολος μήνες (δείτε εδώ πώς βίωσε τις πρώτες μέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου), ωστόσο έχει ήδη καταφέρει να το ξεπεράσει.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Open Weekend και την Ελένη Τσολάκη και εξήγησε πως είχε κατασταλάξει καιρό μέσα της για το διαζύγιό της.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Παπουτσάκη για το διαζύγιό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά

«Ήταν πολύ κατασταλαγμένο μέσα μου το διαζύγιο. Το έχω ξεπεράσει. Δε με ενόχλησε το πώς μπορεί να σχολιάστηκε ή το αν θα με κυνηγάνε στο θέατρο για δηλώσεις… Είναι μια πολύ φωτεινή περίοδος, δεν είναι καθόλου μαύρη. Είναι μεν μεταβατική αλλά όχι μαύρη», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Για τα παιδιά της, σχολίασε: «Ο μεγάλος μου γιος δεν ακούει τραπ. Συγχίζεται όταν βρίσκεται κάπου που ακούγονται κομμάτια με σεξιστικό στίχο. Όταν γύρισε πέρυσι από την κατασκήνωση, άκουγε τέτοια, προσπάθησα να του εξηγήσω, να του δείξω την καλή πλευρά της hip-hop, δεν του άρεσε, ήθελα αυτά. Μετά, σε κάποια φάση συνήλθε γιατί κάποιοι συμμαθητές του στο σχολείο άρχισαν να ακούν heavy metal και μόνος του άρχισε να αποκωδικοποιεί και να συνειδητοποιεί ότι μάλλον είχε παρασυρθεί και σε κάποια φάση μου λέει, “μαμά, ντρέπομαι, πως το έκανα εγώ αυτό».