«Υποκλίνομαι...» - Η Χάρις Αλεξίου αποθέωσε τη Μαρία Καβογιάννη για την ερμηνεία της στο Maestro

Η συγκινητική ανάρτηση για την συμπρωταγωνίστριά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Υποκλίνομαι...» - Η Χάρις Αλεξίου αποθέωσε τη Μαρία Καβογιάννη για την ερμηνεία της στο Maestro

To Maestro, η σειρά που σήμανε την επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην ελληνική τηλεόραση, αποτέλεσε χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, ενώ βρισκόμαστε μόλις λίγες μέρες μακριά από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του στο Netfilx (δείτε εδώ πόσα χρήματα πλήρωσε η πλατφόρμα για τη σειρά).

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέστρεψε στις οθόνες μας, δώδεκα χρόνια μετά. Το «4» ήταν η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, μετά την ολοκλήρωση της οποίας είχε δηλώσει πως θα στραφεί στη μεγάλη του αγάπη, τον κινηματογράφο, αφού δεν τους άρεσαν οι εκπτώσεις που είχαν αρχίσει να κάνουν οι παραγωγοί λόγω εποχής.

Και έτσι ακριβώς έκανε. Δημιούργησε με αγάπη και μεράκι τα «Αν» και «Ένας άλλος κόσμος» (η ταινία απέσπασε 4,5 εκατομμύρια ευρώ και θεωρήθηκε η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια), όμως φέτος πίστεψε πως είναι η χρονιά που μπορεί να επιστρέψει και στη μικρή οθόνη.

Δύο από τα πρόσωπα που κατάφεραν να ξεχωρίσουν στη σειρά, ήταν η Χάρις Αλεξίου, στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση σε σειρά, με την τραγουδίστρια να εντυπωσιάζει το κοινό (δείτε εδώ τις αντιδράσεις για τις σκηνές της) καθώς και η Μαρία Καβογιάννη, η οποία καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό με τις συγκλονιστικές ερμηνείες της (δείτε εδώ τα αποθεωτικά σχόλια του Twitter).

Η ανάρτηση της Χάρις Αλεξίου για την Μαρία Καβογιάννη και το Maestro

Οι δύο κυρίες έχουν καταφέρει να συνεργαστούν με άριστο τρόπο και έτσι μία εβδομάδα πριν από το φινάλε της πρώτης σεζόν της σειράς (δείτε εδώ τι θα συμβεί με τη δεύτερη), η Χάρις Αλεξίου έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από την οποία αποθέωσε την Μαρία Καβογιάννη τόσο για τη βοήθεια που της προσέφερε, όσο και για τον τρόπο που αγκάλιασε τον ρόλο της κυρίας «Μαρίας» στη σειρά.

«Μαρία μου, θυμάμαι που μπέρδευα τα λόγια μου στο πρώτο μας γύρισμα. Και πεθάναμε απ’ τα γέλια. Υποκλίνομαι στο ταλέντο σου», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Χάρις Αλεξίου.

Χάρις Αλεξίου Μαρία Καβογιάννη Maestro