Μαυρίκιος Μαυρικίου για Αλεξη Παππά: «Αν δεν είσαι κύριος του εαυτού σου...»

«Εγώ έχω ένα θέμα με αυτά»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μαυρίκιος Μαυρικίου για Αλεξη Παππά: «Αν δεν είσαι κύριος του εαυτού σου...»

Το πρωί της Κυριακής (11/12) στην πρωινή εκπομπή «Open Weekend» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρα Ζήση. Το αγαπημένο ζευγάρι τους ελληνικής Showbiz μίλησαν στην εκπομπή του Open μεταξύ άλλων για την εμπειρία τους στο J2US, την παράσταση "Κλουβί με τις τρελές", αλλά και την αποχώρηση του Αλέξη Παππά την τελευταία στιγμή (δείτε εδώ τον λόγο).

Επιπλέον, ο Αλέξης Παππάς να υπενθυμίσουμε ότι είχε ζητήσει από την παραγωγή του ΣΚΑΪ για το Survivor All Star, κάποια παραπάνω "πράγματα" (δείτε εδώ το όρο που είχε).

Η αναφορά του Μαυρίκιου Μαυρικίου στον Αλέξη Παππά και την ξαφνική του αποχώρηση

Ο θεατρικός παραγωγός και η αγαπημένη του μίλησαν στον τηλεοπτικό φακό του Open και αναφέρθηκαν στον Αλέξη Παππά, την τελυεταία τους εμφάνιση στο show του Νίκου Κοκλώνη, που τα "έσπασαν" και πήραν τέσσερα 10, αλλά και για την παράσταση με το "Κλουβί και τις τρελές".

Σχετικά με τα σχόλια του Σταμάτη Φασουλή, με τις "περικοκλάδες", ο Μαρίκιος Μαυρικίου είπε με χιουμοριστικό ύφος: «Επειδή ο κύριος Φασουλής είναι άνθρωπος του θεάτρου. Και στο προηγούμε live μας είχε πει περικοκλάδες που ενώνονται. Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό, αυτό είναι ο στόχος μας για τώρα».

Στην συνέχεια, η Ιλάειρα Ζήση αποκάλυψε με βάση αυτά που έλεγε ο αγαπημένος της, πως την ημέρα του τελικού στο J2US γιορτάζουν τον ένα χρόνο από την πρόταση γάμου.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «θέλουμε γιατί εκείνη την μέρα έχουμε και επέτειο. Πρώτη Πρώτου και θέλουμε πολύ να κερδίσουμε».

Ως αναφορά τον Αλέξη Παππά και την ξαφνική του αποχώρηση, κράτησε εντελώς ουδέτερη στάση και είπε: «Επειδή αισθάνθηκα ότι υπήρχε ένας ρόλος που της ταίριαζε κι επειδή γνωριστήκαμε καλύτερα στο J2US, πρότεινα την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή στην παραγωγή και στον σκηνοθέτη. Ήρθε, έκανε δοκιμαστικό και τελικά δεν θα είναι. Δεν της ταίριαξε; Δεν μπορούσε με το πρόγραμμα των προβών; Είναι σκληρό το πρόγραμμα, είναι πολύωρο κι είναι ο λόγος που έφυγε ο Αλέξης».

«Εγώ έχω ένα θέμα με αυτά. Είμαι πολύ τυπικός άνθρωπος. Όταν έρχεσαι κι όπως είπε κι ο Αλέξης δεν είχαν υπογράψει και συμβόλαιο… Παιδιά μιλάμε για το ελληνικό θέατρο. Στο θέατρο και στη ζωή γενικά ο λόγος μας είναι συμβόλαιο. Αν δεν είσαι κύριος του εαυτού σου σε αυτό που λες και συμφωνείς, να σε βράσω!