«Πήγα κοστουμαρισμένος...» - Η αποκάλυψη του Βαγγέλη Σερίφη για το πώς έκανε πρόταση γάμου στην Κατερίνα Στικούδη

Απόλυτα παραδοσιακός

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Πήγα κοστουμαρισμένος...» - Η αποκάλυψη του Βαγγέλη Σερίφη για το πώς έκανε πρόταση γάμου στην Κατερίνα Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2018, σε μία λιτή τελετή, στην οποία είχαν στο πλευρό τους λίγα και αγαπημένα πρόσωπα. Τότε το ζευγάρι είχε καταφέρει να κρατήσει τις ετοιμασίες του γάμου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι η έκπληξη όλων ήταν μεγάλη όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες (δείτε εδώ το νυφικό της).

«Δεν ήθελα να πουλήσω τον γάμο μου. Δεν το σκέφτηκα καθόλου εμπορικά. Για μένα, εκείνη η μέρα ήταν η επισφράγιση της αγάπης μας. Μια στιγμή χαράς για εμάς και τις οικογένειές μας. Τι δουλειά είχαν λοιπόν οι κάμερες; Επιλέξαμε αυτό το μέρος γιατί από εκεί κατάγονται οι συγγενείς του Βαγγέλη, ήθελα κάτι παραδοσιακό. Και πέρασα καταπληκτικά», είχε πει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια λίγο καιρό μετά τον γάμο της σε συνέντευξη που είχε δώσει.

Οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι μέχρι και σήμερα, ενώ δε διστάζουν να το δείχνουν ακόμα και μπροστά στις κάμερες (δείτε εδώ τα καυτά φιλιά που αντάλλαξαν σε δημόσια εμφάνιση). Η οικογένειά τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του γιού τους, Βύρωνα (δείτε τον εδώ).

Πώς έκανε πρόταση γάμου στην Κατερίνα Στικούδη ο Βαγγέλης Σερίφης

Το ζευγάρι μίλησε μαζί στην κάμερα του Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου που είχε κάνει ο Βαγγέλης Σερίφης στην Κατερίνα Στικούδη λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, η πρόταση αυτή ήταν άκρως παραδοσιακή.

«Ο Βαγγέλης δεν μου έχει πάρει μονόπετρο, ούτε μου παίρνει δώρο κοσμήματα», είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη και με αφορμή τη δήλωσή της αυτή, η δημοσιογράφος ρώτησε τον Βαγγέλη Σερίφη για την πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του.

«Η πρόταση γάμου δεν είναι έθιμο ελληνικό. Δεν έκανα πρόταση γάμου με μονόπετρο. Η πρόταση γάμου είναι που πήγα κοστουμαρισμένος με γλυκά στην πεθερά μου και κάναμε την... «ξήγα» που λέγαμε παλιά στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά.