«Θα παρεξηγηθώ αν...» - Απασφάλισε η Ζήνα Κουτσελίνη για τον Νίκο Μουτσινά

Τι αποκάλυψε για το τηλεοπτικό του μέλλον

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θα παρεξηγηθώ αν...» - Απασφάλισε η Ζήνα Κουτσελίνη για τον Νίκο Μουτσινά

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day του ALPHA μίλησε το βράδυ της Κυριακής 11/12 η Ζήνα Κουτσελίνη. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Νίκο Μουτσινά και τις φήμες που ακούγονται για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Να υπενθυμίσουμε πως το όνομα του παρουσιαστή ακούγεται πολύ τις τελευταίες μέρες, με τον ίδιο μάλιστα να μην συγκρατεί τον εκνευρισμό του και να ξεσπά στον αέρα της εκπομπής του.

«Ευχαριστώ πολύ τη Σάσα. Μη ρωτάτε τον κόσμο για μένα, αφήστε τους. Αν μιλάνε πολύ για σένα μπορείς να πάθεις “μάτι, μάτι”. Άσε που κάποιοι μπορεί να πουν ότι πρέπει να φύγω και να με στεναχωρήσετε. Μη τους ρωτάτε για μένα. Αφήστε με στην ησυχία μου!», είχε πει χαρακτηριστικά (δείτε εδώ το βίντεο).

Τα σχόλια της Ζήνας Κουτσελίνη για τον Νίκο Μουτσινά

Η Ζήνα Κουτσελίνη λοιπόν, που είναι καλή του φίλη και συνεργάτιδα, μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του ΣΚΑΙ, τα οποία συχνά είναι μονοψήφια, τονίζοντας πως για την εποχή που διανύουμε, με τόσο ισχυρό ανταγωνισμό, είναι ικανοποιητικά.

Για το αν θα φύγει ή θα μείνει τελικά από τον ΣΚΑΙ, η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε πως γενικά είναι ένα "κουρασμένο παιδί", ωστόσο θα κάνει αυτό που εκείνος επιθυμεί. "Το ένστικτό μου μου λέει ότι ο Νίκος Μουτσινάς θα πάει εκεί που τον αγαπούν του χρόνου", ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της.

Τέλος, αναφορικά με το αν παρεξηγείται από την σάτιρα που κάνει, η παρουσιάστρια σχολίασε πως ότι λέει ο Νίκος Μουτσινάς το λέει με αγάπη και χιούμορ και πως θα παρεξηγηθεί μόνο αν την αποκαλέσει χοντρή.