«Είστε όλοι καλεσμένοι» - Η αποκάλυψη της Πάολα για τον γάμο της με τον Λάζαρο Βαφειάδη

Έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είστε όλοι καλεσμένοι» - Η αποκάλυψη της Πάολα για τον γάμο της με τον Λάζαρο Βαφειάδη

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μίλησαν η Πάολα και ο Γιάννης Πλούταρχος αναφορικά με την νέα συνεργασία τους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Μάλιστα, η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, για το αν θα τη δούμε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας (δείτε εδώ τι δήλωσε πρόσφατα για τον σύντροφό της, Λάζαρο Βαφειάδη) και αλλά και για την κόρη της που σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει).

Πρόσφατα, μάλιστα, η Πάολα δεν δίστασε να απαντήσει και για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν και την θέλουν να είναι έγκυος. «Μάλλον με πετυχαίνουν τις φορές που τρώω παραπάνω. Δεν είναι κακό αλλά σίγουρα κάθε χρόνο δεν γίνεται να είμαι έγκυος», είχε πει χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή της (δείτε εδώ ολόκληρο το βίντεο).

Οι δηλώσεις της Πάολα

«Κάθε χρόνο έχω πρόταση από τηλεόραση, ειδικά για τα talent show, αλλά είναι έξω από τον χαρακτήρα μου. Με ενοχλεί που η κόρη μου μπορεί να βρεθεί και κάπου αλλού με την παρέα της, αλλά θα το καταπολεμήσω.

Αν παντρευτώ θα είστε όλοι καλεσμένοι, δεν θα είναι κρυφός ο γάμος. Δεν υπάρχει απομόνωση, το χωριό μου είναι το ησυχαστήριό μου», είπε αρχικά η Πάολα.

Αναφορικά με τις εμφανίσεις της που συζητιούνται αλλά και την απόφαση που πήρε να μην φορά πανύψηλα παπούτσια και να μην βάφεται πολύ ούτε όταν είναι on stage, σχολίασε: «Στο παρελθόν φορούσα ό,τι υπάρχει, τώρα δεν φοράω τακούνια και δεν βάφομαι, ούτε πούδρα».