«Αυτό δεν είναι αστείο για μένα! Με αυτά που διαβάζω...» - Απασφάλισε η Αφροδίτη Γραμμέλη για την κόντρα της με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου 

«Αυτή η υποκουλτούρα μου έχει κάνει μεγάλη ζημιά»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αυτό δεν είναι αστείο για μένα! Με αυτά που διαβάζω...» - Απασφάλισε η Αφροδίτη Γραμμέλη για την κόντρα της με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου 

Χαμός έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες μεταξύ της Αφροδίτης Γραμμέλη και της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, με την κόντρα των δύο γυναικών να μην έχει τέλος. Όλα ξεκίνησαν με αφορμή την απόφαση της δεύτερης να μην εμφανιστεί στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, Γειά σου, τελευταία στιγμή (δείτε εδώ γιατί).

Αυτή η κίνηση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με την γνωστή τηλεκριτικό να προχωρά σε ένα ολόκληρο κείμενο για την Ευρυδίκη, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για υποκουλτούρα (δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη).

Απασφάλισε η Αφροδίτη Γραμμέλη για την κόντρα της με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Για αυτό λοιπόν, στο ξεκίνημα της σημερινής εκπομπής «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ, η Αφροδίτη Γραμμέλη θέλησε να τοποθετηθεί για κάποια σχόλια που διαβάζει. «Μου επιτρέπεις να πω κάτι;» ρώτησε τη Φαίη Σκορδά. «Εδώ σου επέτρεψα την προηγούμενη Δευτέρα. Παρακαλώ… Και δεν σε αιφνιδίασα προφανώς» της απάντησε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε: «Επειδή από όλα όσα έχω ακούσει, δεν θέλω να απαντήσω σε κάτι για όσα έχουν πει ο άνθρωποι που συμμετέχουν σε ριάλιτι. Θέλω να πω κάτι σε συναδέλφους και γενικότερα. Είναι σαφές! Σε αυτή την εκπομπή κάνουμε σύσκεψη στις 7 το πρωί, είπα ξεκάθαρα «ας το παίξουμε για να απαντήσω για να το κλείσουμε, όχι για να γεμίσουμε για τις σκαλέτες της ελληνικής τηλεόρασης.

Δεν υπήρχε περίπτωση να παίξει ένα βίντεο στον αέρα αυτής της εκπομπής χωρίς να το γνωρίζω. Έχω τρελαθεί 4 ημέρες με αυτά που ακούω και διαβάζω. Αυτή η υποκουλτούρα μου έχει κάνει μεγάλη ζημιά».

Τότε, η Φαίη Σκορδά απάντησε: «Εγώ πολύ το καταδιασκεδάζω. Μου αρέσει πάρα πολύ, θέλω και άλλο».

«Αυτό δεν είναι αστείο για μένα, όλο το άλλο συνεχίστε το» κατέληξε η δημοσιογράφος.