Πάνος Ιωαννίδης: «Και οι δύο τον παίρνουμε τηλέφωνο και...» - Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Σωτήρη Κοντιζά

Οι συμβουλές που τους δίνει ο "βετεράνος" μπαμπάς

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πάνος Ιωαννίδης: «Και οι δύο τον παίρνουμε τηλέφωνο και...» - Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Σωτήρη Κοντιζά

Εν όψει του νέου κύκλου του MasterChef ο οποίος θα ξεκινήσει να προβάλλεται μετά τις γιορτές, ο διάσημος σεφ Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας, το πρωί της Δευτέρας 12/12 και αποκάλυψε τι θα συμβεί για πρώτη φορά φέτος στον διαγωνισμό.

Πέρα, όμως, από το ριάλιτι μαγειρικής, μίλησε και για την οικογένειά του, καθώς το καλοκαίρι έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς (δείτε εδώ την σύντροφό του και την πρώτη φωτογραφία με τον γιο τους), ενώ συνοδοιπόρος στο ταξίδι της πατρότητας είναι και ο συνάδελφός του Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος έγινε μπαμπάς πριν από τρεις μήνες (δείτε το δώρο που του έκανε η παραγωγή για το παιδί του).

Οι δυο τους έχουν ως βοηθό και σύμβουλο σε όλο αυτό τον Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος έχει ήδη τρία παιδιά και γνωρίζει πολύ καλά όλα τα μυστικά.

Οι δηλώσεις του Πάνου Ιωαννίδη για τον Κουτσόπουλο και τον Κοντιζά

«Κάνουμε πολλή παρέα και με την Λεωνίδα και με τον Σωτήρη. Βγαίνουμε έξω, τρώμε, κάνουμε και διακοπές μαζί. Εγώ και ο Λεωνίδας παίρνουμε πολλές συμβουλές από τον Σωτήρη γιατί είναι έμπειρος μπαμπάς. Και οι δύο τον παίρνουμε τηλέφωνο και τον ρωτάμε πολλά πράγματα που αφορούν το παιδί», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Η καθημερινότητα μου έχει αλλάξει πάρα πολύ, έχει έρθει ένας νέος μέλος στην οικογένεια, το οποίο έχει τραβήξει όλη την προσοχή. Είναι η προτεραιότητά μου, όταν δεν δουλεύω θέλω να είμαι με τον γιο μου, όταν αρχίζει να σκάει τα χαμόγελα είναι μοναδικό».