Εκείνη πόζαρε με μπλε φρύδια και εκείνος έγειρε στο πρόσωπο της - Ρομανικό ταξίδι για Τάμτα και Κασιδόκωστα στην Αμερική

Το πιο stylish ζευγάρι!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκείνη πόζαρε με μπλε φρύδια και εκείνος έγειρε στο πρόσωπο της - Ρομανικό ταξίδι για Τάμτα και Κασιδόκωστα στην Αμερική

Τάμτα και Πάρις Κασιδόκωστας είναι από τα πιο αγαπητά και stylish ζευγάρια της ελληνικής showbiz (δείτε πως πήγαν καλεσμένοι σε γάμο). Μπορεί να μην απασχολούν με την προσωπική τους ζωή, αφού δεν θέλουν να σχολιάζονται με σκοπό να προστατεύσουν τη σχέση τους, ωστόσο, κάθε δημόσια εμφάνιση τους, προκαλεί πάρα πολλά σχόλια.

Βέβαια, μπορεί να μην θέλουν να απασχολούν, όμως, έχουν βγει και διάφορες φήμες περί γάμου, αφού μετρούν πάνω από 7 χρόνια κοινής πορείας.

«Έχω παντρευτεί, έχω βάλει νυφικό, το έχω κάνει μια φορά. Δεν ήμουν και ποτέ το κορίτσι που ονειρευόταν να παντρευτεί. Παρ’ όλα αυτά έκανα πολύ μικρή τον γάμο. Αν τύχει δεύτερη φορά απλά, λιτά. Δεν μπορώ…Ναι είμαι ερωτευμένη, πάνε χρόνια… Τι να φύγει ο έρωτας; Είναι μεγάλη συζήτηση. Ουσιαστικό συναίσθημα για μένα είναι η αγάπη. Για μένα προσωπικά η αγάπη είναι, δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερο συναίσθημα από αυτό. Ο Πάρις έχει έναν ανεξήγητο ενθουσιασμό. Εγώ δεν είμαι τόσο ενθουσιώδης. Είμαι σχεδόν ξινή. Ενθουσιάζεται με πράγματα και μου φαίνεται πάρα πολύ cute! Το θαυμάζω αυτό και με τρελαίνει. Με ανανεώνει...», έχει εξομολογηθεί η τραγουδίστρια έπειτα από σχετική ερώτηση.

Με το γάμο λοιπόν, να μην είναι στα σχέδια τους, λατρεύουν να πραγματοποιούν ταξίδια και να κάνουν διάφορες εξορμήσεις...

Ταξίδι στην Αμερική για Τάμτα και Κασιδόκωστα

Τάμτα και Πάρις Κασιδόκωστας ετοίμασαν βαλίτσες και ταξίδεψαν στην πανέμορφη Αμερική. Σε μια από τις βόλτες τους, αποφάσισαν να πάνε να παρακολουθήσουν αγώνα NBA και να κάτσουν σε μια από τις πρώτες θέσεις που συνήθως κάθονται οι celebrities.

Εντυπωσιακή όπως πάντα, η τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο παντελόνι καμπάνα, την οποία συνδύασε με blaxer και μαύρο crop top μπουφάν μέσα από τα μανίκια του οποίους έβγαιναν πουπουλένια μανίκια. Την διαφορά ωστόσο, έκαναν τα φρύδια της, αφού τα είχε βάψει μπλε.

Η Τάμτα είναι μια από τις πιο στιλάτες και εκκεντρικές τραγουδίστριες και σίγουρα δεν φαίνεται πως έχει τόσο μεγάλη κόρη - δείτε την εδώ.