«Ήμουν μέσα στον τοκετό! Ήθελα να...» - Συγκινήθηκε ο Ίαν Στρατής στις πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννα της Συνατσάκη

Δεν μπορούσε ούτε να περιγράψει το συναίσθημα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ήμουν μέσα στον τοκετό! Ήθελα να...» - Συγκινήθηκε ο Ίαν Στρατής στις πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννα της Συνατσάκη

Την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της διανύει η Μαίρη Συναντσάκη, καθώς εδώ και μερικές ημέρες κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Ίαν Στρατή. Το ζευγάρι περίμενε με ανυπομονησία το παιδάκι τους, και τελικά ήρθε στον κόσμο Δεκέμβρη μήνα, η κορούλα τους.

Η μπέμπα και οι δηλώσεις του Ίαν Στρατή

«Βγήκαμε από το μαιευτήριο στην Κηφισίας. Μόνο που δεν ήταν πια η Κηφισίας αυτή. Τα χρώματα αυτού του κόσμου έξω από το δωμάτιο που μείναμε τις τρεις τελευταίες ημέρες, εγώ δεν τα θυμάμαι έτσι. Ούτε ο αέρας αυτός μοιάζει με απλό οξυγόνο. Κι αυτήν την διαδρομή κανονικά θα έπρεπε να την αναγνωρίζω. Την εχώ κάνει εκατοντάδες φορές.

Αλλά τώρα… Τώρα; Τώρα, ούτε ξέρω, ούτε θυμάμαι, ούτε που με νοιάζει που θα στρίψω. Δεν ξέρω τίποτα από εδώ και πέρα. Θα είναι νέα ζωή. Η τυχερή σαλοπέτα έφτασε στον προορισμό της

Εσύ που μου παίρνεις τα σκοτάδια και τα φέρνεις πίσω φωτεινά @ianstratisnotofficial

Εδώ ένιωσα ασφαλής και εδώ την γνώρισα! Θα είναι για πάντα ο τόπος συνάντησης μας. Σας ευχαριστώ για όλα @omilosiaso

Γιατρέ μου, @thanos_paraschos_embio μου, ευχαριστώ εσένα από τα βάθη της καρδιάς μου που διαχειρίστηκες πρωτίστως το άγχος μου με την ηρεμία και την εμπειρία σου και μου την έφερες στην ζωή.

Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στις γυναίκες που πλαισίωσαν αυτήν την εγκυμοσύνη με την φροντίδα τους και την ουσιαστική τους βοήθεια 9 μήνες τώρα. Τις μαίες μου, Σμαράγδα μου, Θάλεια μου, Σοφία μου!

Τα μηνύματα σας είναι παραπάνω από συγκινητικά. Σαν να έχω μια τεράστια οικογένεια στα πέρατα της χώρας που περίμενε να λούσει με αγάπη την μικρουλένια μας. Σας ευγνωμονώ», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στην πρώτη της ανάρτηση δημοσιεύοντας και την πρώτη φωτογραφία της μπέμπας (δείτε το σχόλιο της Ελένης Φουρέιρα).

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της γέννας αλλά και τη συνέντευξη της αδερφής της στις κάμερες, ο νέος πατέρας, Ίαν Στρατής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις σχετικά με το θαύμα που ζουν με την Μαίρη Συναντάκη στο σπίτι τους.

«Μοναδικά συναισθήματα και δεν νομίζω ότι θα τα ξαναζήσουμε επειδή είναι το πρώτο μωρό. Δε μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Είναι όσο μοναδικό το συναίσθημα, οπότε θα με συγχωρέσετε», είπε αρχικά πολύ συγκινημένος.

«Υπήρξα γονιός με τα γατιά μας πριν προγραμματίσουμε το μωρό. Τα κράταγε όπως το μωράκι και τώρα ξέρω τι να κάνω», σχολίασε με χιούμορ.

«Ήμουν μέσα στον τοκετό. Ήθελα να το ζήσω. Το ζεις μια φορά αυτό δεν γίνεται να το χάσεις σαν πατέρας», αποκάλυψε στο τέλος, ενώ επίσης αποκάλυψε πως έχουν βρει το όνομα της μπέμπας όμως δεν θέλει να πει ποιος είναι αυτό.