«Είναι ευχάριστο αλλά κουραστικό! Το δεύτερο παιδί...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Μακαλιά για τον ερχομό της κόρης του

«Ο γιος μου έκανε στην αρχή ότι δεν υπήρχε η μπέμπα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι ευχάριστο αλλά κουραστικό! Το δεύτερο παιδί...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Μακαλιά για τον ερχομό της κόρης του

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day του ALPHA μίλησε ο Δημήτρης Μακαλιάς το βράδυ της Δευτέρας 12/13, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη του, Αντιγόνη Ψυχράμη έφερε στον κόσμο πριν από μερικές μέρες ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι και όπως είναι αναμενόμενο η οικογένεια πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας (δείτε εδώ τις φωτογραφίες από το μαιευτήριο). «Μου λείψατε πολύ, ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη έναρξη, μας συγκινήσατε πολύ! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους, στο κανάλι και στη διοίκηση για το υπέροχο δώρο. Φοβερή εμπειρία πάντως, πολλά μπράβο σε όλες τις γυναίκες, έπαθα για άλλη μια φορά σοκ και έλεγα άλλη μια φορά το ίδιο, αλλά αυτή τη φορά ήταν πολύ μεγαλύτερο.

Συγκινηθήκαμε πάρα πολύ με το που πήραμε το παιδί στα χέρια, ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη και μία δύσκολη γέννα. Να πούμε και ένα ευχαριστώ στο νοσοκομείο, ήτανε πάρα πολύ συγκινητικό, αυτό λέγαμε με την Αντιγόνη, ότι πόσο τυχεροί είμαστε, που είχαμε δίπλα μας κόσμο, που αγαπάει τη δουλειά του.

Είναι η μαμά, είναι ο μπαμπάς και είναι άλλο. Μην τα εξισώνουμε όλα. Είμαστε γονείς για τα χαρτιά, για τα τυπικά, για άλλα πράγματα. Αυτό που ζει η μαμά», είχε πει χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός όταν επέστρεψε στην εκπομπή Ποιος Είναι Πρωινιάτικα (δείτε εδώ το βίντεο).

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μακαλιά για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του

Ο ίδιος λοιπόν σήμερα παραχώρησε τις πρώτες του επίσημες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, μη μπορώντας να συγκρατήσει την χαρά του.

«Το δεύτερο παιδί είναι ευχάριστο αλλά κουραστικό. Ο γιος μου έκανε στην αρχή ότι δεν υπήρχε η μπέμπα», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μακαλιάς, αφού ευχαρίστησε πρώτα τους ρεπόρτερς για τους ευχές τους.