Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: «Θα δώσουμε τα...» - Η αποκάλυψη για τα ονόματα των διδύμων τους

Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας μετά την συνέντευξή τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: «Θα δώσουμε τα...» - Η αποκάλυψη για τα ονόματα των διδύμων τους

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Μπάκα μίλησαν Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας, με αφορμή τις τρεις εμφανίσεις του μουσικοσυνθέτη σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι.

Το αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι αναφέρθηκε στη σχέση του και μάλιστα αποκάλυψαν και τα τα ονόματα των δίδυμων παιδιών τους (δείτε εδώ και τι συνέβη στο μαιευτήριο).

Οι δηλώσεις Μάτσα - Κεφαλογιάννη

«Είμαι πιο εξωστρεφής γιατί είναι μία γυναίκα δυναμική, μία γυναίκα η οποία… εντάξει δεν μπορώ… Αυτό τα λέει όλα. Αν βρεις τον άνθρωπό σου, καλό είναι να τον κρατήσεις. Της αφιέρωσα στη Ρωμαϊκή Αγορά το κομμάτι «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου». Η Όλγα είναι η κινητήριος δύναμη για μένα», είπε αρχικά ο Μίνως Μάτσας.

Από την πλευρά της, η Όλγα Κεφαλογιάννη δήλωσε: «Σκέφτομαι αυτή τη στιγμή τα δίδυμα, τα οποία τα έχω κάνει μπάνιο, τους έχω βάλει τα πυτζαμάκια τους να κοιμηθούν ώστε να μπορώ εγώ να είμαι δίπλα στον άντρα μου. Θα δώσουμε τα ονόματα του μπαμπά του Μίνω και της μητέρας μου. Μας έχουν φέρει μεγάλη χαρά».

Για την Εύα Καϊλή, η οποία εμπλέκεται στο σκάνδαλο διαφθοράς Qatar-Gate (δείτε εδώ τις δηλώσεις της από τις φυλακές), η Όλγα Κεφαλογιάννη σχολίασε: «Κανόνες υπάρχουν και στην πολιτική και καλό είναι να τους σεβόμαστε όλοι. Δύσκολα θα βρείτε κάποιον που θα σας πει ότι έχω πρότυπο έναν πολιτικό. Εγώ θέλω πραγματικά να πιστεύω ότι θα μπορέσω να λειτουργήσω για τα παιδιά μου ως πρότυπο».

Μάλιστα, μετά την συνέντευξή τους, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη για το ζευγάρι.

«Ο Μίνως Μάτσας και η Όλγα Κεφαλογιάννη θα μπορούσαν κάλλιστα, αν δεν ήταν αυτοί που είναι, να είναι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Δεν ξέρω αν μπορώ να το πω, αλλά θα το πω. Είχα πάει πριν από δύο εβδομάδες στον φίλο μου τον Ρέμο και πήγαμε καθίσαμε στο καμαρίνι μετά και ήταν και ο Μίνως Μάτσας με την Όλγα Κεφαλογιάννη. Σας πληροφορώ ότι είναι πάρα πολύ ερωτευμένοι. Μία ώρα δεν άφησαν από την αγκαλιά ο ένας τον άλλον, καθόταν συνέχεια στην αγκαλιά του η Όλγα Κεφαλογιάννη».