«Κουνήθηκε το πτώμα του παππού μου, με έπιασε...» - Συγκλονίζει πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής

«Η γιαγιά μου εκεί που έκλαιγε άρχισε να φωνάζει μέσα στην εκκλησία και...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Κουνήθηκε το πτώμα του παππού μου, με έπιασε...» - Συγκλονίζει πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής

Καλεσμένος στη στήλη «Τι Ψυχή(Δου) Θα Παραδώσεις» της Φωτεινής Ψυχίδου και την εκπομπή «Breakfast@Star» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 13/12 ένας πολύ γνωστός παρουσιαστής. Ο ίδιος μάλιστα δεν δίστασε να μιλήσει για την… κηδεία του και τα ευτράπελα που του έχουν συμβεί σε αντίστοιχες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Η συγκλονιστική αποκάλυψη γνωστού παρουσιαστή

«Στην κηδεία του παππού μου και απ’ τη ζέστη κουνήθηκε το σώμα. Η γιαγιά μου εκεί που έκλαιγε άρχισε να φωνάζει μέσα στην εκκλησία… και μ’ έχει πιάσει ένα νευρικό γέλιο με τον θείο μου.

Κηδεία δίχως γέλιο, γάμος δίχως κλάμα. Έτσι δεν λένε; Συγγνώμη γιαγιά τώρα που με βλέπεις. Έχω ζητήσει να με θάψουν εκεί σε έναν λοφάκο, να έχω θέα. Όλοι να ‘ναι χαμογελαστοί, χαρούμενοι, όπως μοίραζα χαμόγελα. Να φέρουν χορευτές και χορεύτριες για τους φίλους μου» αποκάλυψε ο ίδιος.

Ο λόγος για τον Γιώργο Καρτελιά, ο οποίος μάλιστα πριν μερικές βρέθηκε κανονικά καλεσμένος στο πλατό της συγκεκριμένης εκπομπής, την οποία πέρσι παρουσίαζε μαζί με την Ελίνα Παπιλά (δείτε εδώ την συνέντευξή του).

Να σημειώσουμε ότι ο ίδιος έχει δηλώσει αρκετές φορές την δυσαρέσκειά του που φέτος δεν παρουσιάζει το Breakfast ενώ μάλιστα θεωρεί πως όλοι "έβαλαν το χεράκι" τους για να υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα. Ωστόσο οι σχέσεις του με την συμπαρουσιάστριά του, η οποία είναι πολύ αμήχανη όταν μιλάει για αυτό το ζήτημα, δεν έχουν διακοπεί, απλώς αμέσως μετά την αυλαία, εκείνη αποχώρησε για τις διακοπές της.

«Υπήρξε στιγμή που μετάνιωσα που έκανα το πρωινό του Star, είπα “κακώς”. Έφτασε στιγμή που είπα καλυτέρα να έκανα το ραδιοφωνικό πρωινό, παρά να είμαι στην τηλεόραση, ότι δηλαδή, δεν έπρεπε να υπογράψω. Μου έχουν κάνει μια πρόταση για να παρουσιάσω κάτι, αλλά δεν ξέρω αν θα γίνει, ένα ταξιδιωτικό θα είναι.

Η γυναικά μου έλεγε την περσινή σεζόν “γιατί κάθεσαι έτσι, ωραία σε ντύνουν, ζήσε το όσο κρατήσει, κάνε πλάκα”. Αν μέναμε και αυτή την σεζόν στο πρωινό του Star μετά θα κρατούσε 4-5 χρόνια. Το συζητήσαμε με το κανάλι, αλλά υπήρχαν κι αλλά θέματα», είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή του (δείτε την όλη εδώ).