Πολλές χιλιάδες ευρώ - Το μεγαλύτερο ποσό που έχει ξοδέψει η Εύη Αδάμ για μία τσάντα

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πολλές χιλιάδες ευρώ - Το μεγαλύτερο ποσό που έχει ξοδέψει η Εύη Αδάμ για μία τσάντα

Η Εύη Αδάμ είναι μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία δημιούργησε μία πολύ όμορφη οικογένεια με τον Λάμπη Λιβιεράτο, ωστόσο εδώ και πολλά χρόνια έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους και συνήθως οι κοινές τους εμφανίσεις πραγματοποιούνται μόνο λόγω των παιδιών τους (δείτε τους στην αποφοίτηση της μικρής τους κόρης).

Πρόκειται για μία γυναίκα, η οποία περιποιείται πολύ τον εαυτό της και σε αυτό της έχει μοιάσει πολύ η μεγάλη κόρη της, Δανάη (δείτε την εντελώς άβαφη με το μπικίνι της).

Το όμορφο κορίτσι είχε απαθανατίσει τη μαμά της να πίνει κρασί σε μία κοινή τους έξοδο και από εκεί εξηγήσαμε για άλλη μια φορά, πως το κορίτσι είναι τόσο εντυπωσιακό επειδή έχει καλά γονίδια. Από τη μια κρατάει από τον Λάμπη Λιβιεράτο και από την άλλη έχει μητέρα την Εύη Αδάμ.

Η φράση ''το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει'' έχει μεγάλη βάση στην προκειμένη. Να θυμίσουμε εδώ, πως τα δύο αυτά δημόσια πρόσωπα ήταν μαζί στο παρελθόν, ωστόσο σήμερα έχουν χωρίσει και για τον Λάμπη ξέρουμε με σιγουριά πως περνάει πολύ καλά...

Εύη Αδάμ

Η ίδια, λοιπόν, μιλώντας στην κάμερα του Happy Day στο κανάλι του ALPHA, την Τρίτη 13/12, προχώρησε σε δηλώσεις για όσα μπορεί να βρει κανείς στην τσάντα της και έτσι η συζήτηση έφτασε στο πόσα χρήματα μπορεί να έχει χαλάσει για μία τσάντα.

Εκείνη απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια και εξήγησε πως το ποσό που έχει ξοδέψει σίγουρα ξεπερνά κατά πολύ έναν βασικό μισθό, αλλά και τον διπλάσιο αυτού.

«Τι θα βρει κανείς στην τσάντα σας;» ρώτησε μία εκ των δημοσιογράφων. «Τα πάντα. Λεφτά, κλειδιά, ένα φορτιστή, σίγουρα γυαλιά οράσεως κι ηλίου, τσίχλες, χαρτομάντηλα, αντισηπτικό, ένα liposan. Δεν τελειώνει η λίστα, μπορώ να μιλώ μέχρι αύριο», είπε αρχικά.

«Έχω μία Saint Laurent βραδινή. Δεν θυμάμαι πόσο κάνει, αλλά κάπου γύρω στα 2.000 ευρώ», πρόσθεσε στη συνέχεια για την πιο ακριβή της τσάντα.