«Υπήρξε φλερτ...» - Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Βασάλου για όσα δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες του Asia Express

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Υπήρξε φλερτ...» - Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Βασάλου για όσα δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες του Asia Express

Λίγες ημέρες μετά την νίκη τους στο Asia Express ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Φίλιππος Ιωάννου μίλησαν στην κάμερα του Breakfast at Star για όσα πέρασαν, αλλά και για τα συναισθήματά τους μετά από αυτή την κατάληξη του παιχνιδιού.

Εξήγησαν, μάλιστα, πως κατέληξαν να συμμετέχουν στο σόου της Ασίας, ενώ υπήρξαν και υπαινιγμοί για την προσωπική ζωή ιδιαίτερα του πρώτου λόγω της σχέσης του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία φαίνεται πως έχει πλέον τελειώσει (δείτε εδώ τον νέο της σύντροφο).

«Με πήραν και μου έκαναν την πρόταση να πάω στο παιχνίδι. Ρώτησα με ποιον και μου λένε θέλουμε να πας με τη μητέρα σου. Παίρνω την μάνα μου και μου λέει «Καλά είσαι τρελός; Θα γίνουμε ρεζίλι εκεί πέρα». Μετά το είπα στον Φίλιππο, το επεξεργάζεται, περνούν οι μέρες. Ήμασταν μαζί τότε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Και μετά από μερικές ημέρες μου λέει θες να πάμε ως παρέα;», είπε ο Κωσταντίνος Βασάλος.

Ο Fipster από τη μεριά του, τόνισε: «Αν δεν είχαμε κερδίσει δεν θα είχαμε έρθει καν εδώ. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Άμα το έπαιρνε άλλος θα ήταν άδικο. Όταν κέρδισα πήρα τηλέφωνο τις φίλες μου, την Ντορέττα Παπαδημητρίου, την Μαίρη Συνατσάκη».

Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Βασάλου για το φλερτ στο Asia Express

Ωστόσο, σε αυτή τους την συνέντευξη δεν αποκάλυψαν πολλά για όσα συνέβαιναν όταν οι κάμερες ήταν κλειστές, γι' αυτό και αποφάσισαν να κάνουν ένα βίντεο στο κανάλι του Φίλιππου στο Youtube, όπου προχώρησαν μίλησαν για πολλά και απάντησαν σε πολλές από τις πιο "ενδιαφέρουσες" ερωτήσεις του κοινού.

Μάλιστα, στην ερώτηση για τον αν υπήρχε κάποιο φλερτ ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους, ο Κώσταντίνος Βασάλος είπε πως, πράγματι, είχαν παρατηρήσει να αναπτύσσεται ένα ειδύλλιο μπροστά τους, αλλά το θεώρησαν περίεργο.

«Ναι υπήρξε φλερτ αλλά ήταν λίγο περίεργο αυτό, ανέφερε χαρακτηριστικά.