Μαρτυρία για την Εύα Καϊλή που σοκάρει - «Παραπέμπει σε τακτική εμπόρων ναρκωτικών»

Μεγάλος σάλος με το όνομα της πολιτικού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

To όνομα της Εύας Καϊλή απασχολεί το πανελλήνιο αλλά και τα διεθνή μέσα, καθώς το όνομα εκείνης και του άντρα της έχουν εμπλακεί στο σκάνδαλο για διαφθορά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος σε σχέση με το Κατάρ.

Η γυναίκα για την ώρα βρίσκεται στη φυλακή (δείτε εδώ τη φυλακή - κάστρο που μένει), αφού οι αρχές των Βρυξελλών παρακολουθούσαν για ημέρες το σπίτι τους, πιάνοντας την όπως αναφέρουν οι πληροφορίες με τσάντες αξίας και μέσα σε αυτές υπέρογκα ποσά.

Το μέλλον πλέον της είναι στη δικαιοσύνη, μέχρι όμως να αποφανθεί το δικαστήριο ακούμε πληροφορίες ειδικών με αυτήν του κ. Ρουσόπουλου στο T-live του Alpha την Τρίτη 12/12 να βάζει το κοινό σε σκέψεις, αφού τόνισε πως η τακτική, που έπιασαν την πολιτικό να ακολουθεί παραπέμπει σε άλλες ενέργειες (δείτε εδώ τι βρέθηκε στο δωμάτιο της 2χρονης κορούλας της).

Nα τονίσουμε εδώ, πως στην Καϊλή απαγγέλθηκαν κατηγορίες και διατάχθηκε η κράτησή της σε φυλακή μέχρι την απολογία της που θα κρίνει και την προφυλάκισή της. Παράλληλα, στην Αθήνα, η «Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες» προχώρησε στη δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων τόσο της ίδιας και του συντρόφου της στην Ελλάδα, όσο και μελών της οικογένειάς της.

Οι δηλώσεις του Ρουσόπουλου για την Εύα Καϊλή

«Έρχομαι από ένα ταξίδι του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Παρίσι, όπου η εικόνα της χώρας έχει δεχτεί ένα μεγάλο πλήγμα. Μιλούσα με έναν φίλο μου ο οποίος είναι πολλά χρόνια δικηγόρος στις Βρυξέλες, είναι του Ευρωπαϊκού Δικαίου, μάλλον ισχύει ότι χρήματα που σε χαρτονομίσματα άνω των 50 ευρώ αρχίζουν και οδηγούν σε σκέψεις για μαύρο χρήμα και μαύρη διακίνηση.

Το δεύτερο που έχει κάνει με τα χρήματα είναι όπως ακριβώς μου το είπε και το είπε και η βελγική Αστυνομία. Ο τρόπος που ήταν τακτοποιημένα τα χρήματα σε γυναικείες τσάντες πολυτελείας παραπέμπει σε τακτική εμπόρων ναρκωτικών. Δεν είναι είδηση, αλλά πληροφορία», είπε ο κ. Ρουσόπουλος.