Μελίνα Νικολαϊδη: Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μετά τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Τι συμβαίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μελίνα Νικολαϊδη: Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μετά τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Μπορεί να έγινε 18 πριν μερικούς μήνες και να ζει πλέον στο Λονδίνο για τις σπουδές της, ωστόσο, πίσω στην Ελλάδα εκτός της οικογένειας της, την περιμένει με ανυπομονησία και ο σύντροφος της, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης. Το ζευγάρι πλέον δεν κρύβει την σχέση του, με την Μελίνα Νικολαϊδη να μην ενδιαφέρεται πλέον για το τι θα πουν εκπομπές και media, λόγω της δημοσιότητας των γονιών της.

Η σχέση τους αποκαλύφθηκε μέσα από μερικά σχόλια που έκανε η Μελίνα στον αγαπημένο της (δείτε τα εδώ), ενώ και η Δέσποινα Βανδή είχε «προδώσει» τη γνωριμία των δύο παιδιών καθώς ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την κόρη της από το γυμναστήριο του (δείτε την εδώ), και τον έκανε ταγκ.

Γαμπρός και.... πεθερά, έχουν εξαιρετικές σχέσεις αφού η τραγουδίστρια βρίσκεται πολύ συχνά στο γυμναστήριό του, ακόμα και όταν δεν είναι εκεί η κόρη της. Όσο για τη Μελίνα, παρόλο που έχει ξεκινήσει τις σπουδές της στο εξωτερικό, δεν χάνει την ευκαιρία και όταν βρίσκεται στην Ελλάδα είναι συνεχώς κοντά του (δείτε τη εδώ να κάνει διάδρομο με κολάν και γόβες).

Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της Νικολαϊδη μετά τη σχέση της με τον Πολυχρονιάδη

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης είναι 34 ετών ασχολείται με το βόλεϊ, είναι personal trainer, ενώ έχει και το δικό του γυμναστήριο, το οποίο επισκέπτονται πολλά διάστημα ονόματα της showbiz

H Μελίνα Νικολαϊδη λοιπόν, είναι τρελά ερωτευμένη για τον αγαπημένο της και πλέον δεν θέλει ούτε λεπτό να κρύβεται από τα φώτα της δημοσιότητας, για αυτό και το τελευταίο διάστημα κάνει συχνές αναρτήσεις μαζί τους, κάνοντας την μέχρι και ταγκ.

Η 18χρονη μάλιστα, αποφάσισε να κάνει και μια αλλαγή στη ζωή της! Συγκεκριμένα, από την αρχή που έκανε το προφίλ της στο Instagram το είχε προσωπικό, δηλαδή να μην βλέπουν άκυροι τις φωτογραφίες της, τις τελευταίες ώρες όμως το έχει κάνει δημόσιο και έτσι μπορούν να το δουν όλοι.