Οι χλιδάτες διακοπές της Εύας Καϊλή - Βίντεο από την σουίτα των 8.946 δολαρίων τη βραδιά

Εξωπραγματικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι χλιδάτες διακοπές της Εύας Καϊλή - Βίντεο από την σουίτα των 8.946 δολαρίων τη βραδιά

Σοκαριστικές είναι οι νέες εξελίξεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας κάθε λεπτό της ημέρας για την υπόθεση της Εύας Καϊλή η οποία αναμένεται σήμερα (14/12) να απολογηθεί. Η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου φαίνεται πως ήταν πολύ μπλεγμένη ενώ έγινε γνωστό πως δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει μέχρι και το παιδικό δωμάτιο της κόρης της για να κρύψει στοιχεία (δείτε εδώ τι σοκαριστικό βρήκαν οι αρχές).

Μέσα από την εκπομπή Πρωινό μας, του ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε πως η Εύα Καϊλή όλον αυτό τον καιρό έκανε μια πολύ χλιδάτη ζωή - αν κρίνουμε βέβαια και πόσο πλήρωνε για να πάρει ένα απλό ζευγάρι σκουλαρίκια (δείτε εδώ)... δεν είχαμε καμία αμφιβολία περί τούτου αλλά τέλος πάντων. Όπως γράφει η Dailymail, η Εύα το 2017 έκανε διακοπές στο ιδιωτικό νησί του Βρετανού δισεκατομμυριούχου Ρίτσαρντ Μπράνσον.

Εύα Καϊλή: Το glamour girl της Ευρωπαϊκής ένωσης

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα της Dailymail ξεκινάει κάπως έτσι: «Ήταν το «glamour girl» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρώην τηλεπαρουσιάστρια, που η αγάπη της για την πολιτική την έκανε αντιπρόεδρο του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου σε ηλικία, μόλις, 44 ετών.»

«Η Εύα Καϊλή έχει εντυπωσιακή εμφάνιση, έναν Ιταλό σύντροφο, ένα πολυτελές lifestyle και μια κόρη 18 μηνών. Έκανε παρέα με άτομα, όπως ο Ρίτσαρντ Μπράνσον και είχε αρχίσει να αποκτά δύναμη και επιρροή. Με λίγα λόγια είχε τον κόσμο στα πόδια της», συνεχίζει το σχετικό δημοσίευμα για την Ελληνίδα ευρωβουλευτή.

Το καλοκαίρι του 2017, λοιπόν, η αγάπη της για τα ταξίδια την οδήγησε στο ιδιωτικό νησί του δισεκατομμυριούχου Ρίτσαρντ Μπράνσον, στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους ενώ την ίδια περίοδο απόλαυσε τις διακοπές της σε Κροατία και Ιταλία. Μάλιστα, σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε γράψει για την συνάντησή της με τον Μπράνσον: «Όταν συναντάς μύθους».

Πάντως, σύμφωνα με την Daily Mail, ο ιδρυτής της Virgin Ρίτσαρντ Μπράνσον δεν είναι ο μόνος δισεκατομμυριούχος του οποίου απολάμβανε την παρέα η ευρωβουλευτής. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Καϊλή έβγαινε συχνά με τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη και διασκέδαζε σε κλαμπ της Αθήνας, όταν επισκεπτόταν την Ελλάδα.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε την βίλα που έμενε το καλοκαίρι, η οποία σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό κοστίζει από 5.000 έως 8.946 δολάρια τη βραδιά.

Βίντεο ντοκουμέντο από τα ακίνητα της Εύας Καϊλή στο Ψυχικό, την Άνοιξη και το Κολωνάκι - Η αξία τους ξεπερνά τα 900.000 ευρώ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA και συγκεκριμένα της εκπομπής T-Live, η ίδια έχει στην κατοχή της τέσσερα ακίνητα, ενώ διαθέτει και ένα από κοινού με την αδερφή της (δείτε εδώ την ανακοίνωσή της μετά την σύλληψη).

Πρόκειται, δηλαδή, για ένα διαμέρισμα στο Ψυχικό το οποίο αποκτήθηκε το 2019 έναντι του ποσού των 260.00 ευρώ, ενώ η αντικειμενική αξία του εκτιμάται στις 659.000 ευρώ και σύμφωνα με τα όσα δήλωνε στο Πόθεν Έσχες η Εύα Καϊλή, το συγκεκριμένο ακίνητο αποκτήθηκε μετά από πώληση άλλου ακινήτου.

Διαθέτει μία ακόμη μονοκατοικία στην Άνοιξη, ένα σπίτι 250τ.μ το οποίο αγοράστηκε το 2009 έναντι του ποσού των 291.000 ευρώ. Εννέα χρόνια αργότερα η Ευρωβουλευτής πούλησε το ακίνητο έναντι ποσού 340.000 ευρώ, την ίδια στιγμή η εφορία το εκτιμούσε στις 214.000 ευρώ.

Υπάρχει και το ακίνητο στην οδό Σκουφά στο Κολωνάκι, το οποίο είναι διαμέρισμα 44τ.μ το οποίο αγοράστηκε το 2005 έναντι του ποσού των 66.000 ευρώ, ενώ η αντικειμενική αξία του ακινήτου εκτιμάται στις 52.215 ευρώ.

Στη πατρίδα της, Θεσσαλονίκη, η ίδια κατέχει με την αδελφή της ένα ακίνητο 120 τ.μ το οποίο αποκτήθηκε το 1997 μέσω γονικής παροχής, με τους γείτονες να δηλώνουν πως δεν μπορούν να πιστέψουν πως η Ευρωβουλευτής εμπλέκεται σε υπόθεση διαφθοράς και χρηματισμού

Τέλος, η Εύα Καϊλή διαθέτει ένα ακίνητο και στο Βέλγιο το οποίο απέκτησε το 2015 έναντι του ποσού των 175.000 ευρώ.