Με τεράστιο στέμμα στο κεφάλι και 2 μέτρα ουρά στο φόρεμα - Υπέρλαμπρη η Μπόμπα στο Madwalk 2022

Περπάτησε σαν κανονικό μοντέλο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram @chrismpo
Instagram @chrismpo

Μια πολύ λαμπερή βραδιά ήταν αυτή της Τρίτης 13/12 με τους Έλληνες celebrities να συμμετέχουν στα Madwalk 2022 τόσο ως καλεσμένοι, όσο και μέσα από τα εντυπωσιακά acts και την πασαρέλες με ρούχα Ελλήνων σχεδιαστών.

Η παρουσιάστρια της διοργάνωσης ήταν από μόνη της μία έκπληξη, καθώς η Μαριέττα Χρουσαλά απείχε εδώ και χρόνια από το ρόλο αυτό και γενικότερα από τα τηλεοπτικά ύδατα

«Υπήρχαν προτάσεις που συζήτησα με τηλεοπτικούς σταθμούς αλλά δεν ευδοκίμησαν για διαφορετικούς λόγους» ανέφερε αρχικά σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον. Δεν σκέφτομαι να επιστρέψω στην τηλεόραση. Ότι είναι να γίνει θα γίνει.

Ο σύζυγός μου θα έρθει απόψε εδώ. Με τα χρόνια η σχέση μου με τον άντρα μου δυναμώνει. Είναι ο καλύτερος μου φίλος», είπε στις δηλώσεις της η Μαριέττα.

Με απουσίες λοιπόν (δείτε εδώ την πιο ηχηρή) αλλά και πολλά πρόσωπα έκπληξη είδαμε να εξελίσσεται το show με κάποιες κυρίες να κλέβουν ομολογουμένως την παράσταση μέσα από την ενδυμασία τους.

Η εμφάνιση της Χριστίνα Μπόμπα στο Madwalk 2022

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία περπάτησε στη πασαρέλα κλέβοντας όλα τα βλέμματα, καθώς επέλεξε να φορέσει μια μοναδική δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, που της πήγαινε τέλεια.

Φυσικά εκτός από τη Χριστίνα υπήρξαν στην σκηνή και πολλά άλλα πρόσωπα, τα οποία καθήλωσαν, παρά το γεγονός, πως δεν ανήκουν στο χώρο του modeling.

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στο σημείο και εξασφάλισε πλάνα από την όλη γιορτή, πριν αυτά παιχτούν στην τηλεόραση (δείτε εδώ πολύ γνωστή παρουσιάστρια πως μεταμορφώθηκε).