«Εγώ έφυγα όταν...»: Η πρώην σύντροφος του Γρηγόρη Μπιθικώτση τον "αδειάζει" στεγνά στην κόντρα με την Τσιριγκάκη

Όσα αποκάλυψε για τη σχέση τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Εγώ έφυγα όταν...»: Η πρώην σύντροφος του Γρηγόρη Μπιθικώτση τον

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η πρώην πλέον σύζυγος του Γρηγόρη Μπιθικώτση σχετικά με τον χωρισμό τους που έσκασε σαν "βόμβα" πριν από μερικές ημέρες. Συγκεκριμένα, η Ελένη Τσιριγκάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day στον ALPHA και αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο του διαζυγίου τους.

Οι αποκαλύψεις της είναι συγκλονιστικές, αφού σύμφωνα με την ίδια, δεν την στήριξε καθόλου, ενώ το μόνο που τον ένοιαξαν είναι τα χρήματα.

Οι κατηγορίες της πρώην συζύγου του Μπιθικώτση και το "άδειασμα" της πρώην συντρόφου του

«Μπήκα στη σχέση με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση δίνοντας λευκή επιταγή και στα οικονομικά μας. Όταν τον γνώρισα ήταν πολύ δύσκολα οικονομικά. Τον αγάπησα και έκαναν συνειδητά οικογένεια», ανέφερε αρχικά.

«Έφτασα σε σημείο να μην έχω πρόσβαση στα οικονομικά μου», εξομολογήθηκε και συνέχισε «Σε αυτό το κομβικό σημείο που άφησε την Μύκονο, πήρε την απόφαση να μας χαιρετήσει όταν τα λεφτά έφυγαν δια μαγείας».

«Είπε ότι είναι ευθυνόφοβος και δεν μπορεί τα βάρη της οικογένειας», είπε, «Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να σκεφτούν δεύτερη και τρίτη φορά πριν κάνουν οικογένεια».

«Αυτό που με πείραξε είναι ότι μου το είπε την στιγμή που έφυγε από το νησί μου. Δίνω αγώνα με 2 κοριτσάκια μόνη μου. Τότε είχαν αξιοπρέπεια τώρα παρακαλάω», εξομολογήθηκε.

«Έχει προσπαθήσει να έρθουμε κοντά αλλά δεν έχω τέτοια επιθυμία, διότιε πέρασε δια πυρός και σιδήρου το κορμί και η ψυχή μου. Έβαλε δικηγόρο για να μου πάρει την τηλεόραση και το ψυγείο στο σπίτι. Πλήρωσα την επιλογή μου να είμαι μαζί του με το αίμα της καρδιάς μου».

«Έμεινα έγκυος και ήθελε να μείνει σε ξεχωριστό διαμέρισμα. Προσπαθούσα να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα. Συνέβησαν περιστατικά που εθελοτυφλούσα».

Ο ίδιος έχοντας απαντήσει στην πρώην σύζυγό του σχετικά με τις κατηγορίες (δείτε εδώ τι είπε), το Πρωινό του ΑΝΤ1, επικοινώνησε με την πρώην σύντροφό του η οποία μίλησε στην κάμερα τους.

«Έχω τελειώσει με αυτή την ιστορία εδώ και χρόνια. Έχω προχωρήσει στη ζωή μου, είμαστε αρκετά χρόνια μετά. Εγώ έφυγα όταν θεώρησα ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να φύγω και δεν συνέχισα τη σχέση, γιατί πίστευα ότι δε μπορεί να πάει κάπου. Για μένα ανήκει στο παρελθόν όλο αυτό. Ελπίζω να μην ισχύουν αυτά ή έστω να είναι ένα μικρό μπέρδεμα.

Ωστόσο, είμαστε πάντα με τη μεριά της γυναίκας και της μάνας. Σε μένα δεν είχε δείξει τέτοια δείγματα, όμως δε νομίζω ότι είμαστε και ίδιοι άνθρωποι. Δεν τη ξέρω τη γυναίκα προσωπικά και δεν έχουμε επαφές όλα αυτά τα χρόνια.

Όταν βλέπεις ότι τα πράγματα δεν τραβάνε και περνούν τα χρόνια, κόβεις όσο νομίζεις ότι είναι νωρίς. Είχαμε αρραβωνιαστεί. Αν όλα αυτά που είπε η πρώην σύζυγός του ισχύουν, με λυπεί πολύ» είπε χαρακτηριστικά η Χρύσα Μπελούση.

«Έξι χρόνια δεν πήγαν χαμένα. Τώρα, αν με ρωτάς, εκτός από το πρώτο πανεπιστήμιο, αν έβγαλα και δεύτερο, έχω βγάλει» κατέληξε η Χρύσα Μπελούση