«Δεν μου άρεσε έτσι όπως μίλησε» - Το αιχμηρό σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για το ξέσπασμα της Μαρίας Σολωμού σε δημοσιογράφο

Έχει προκαλέσει μεγάλο "ντόρο"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από μερικές ημέρες, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκε στο στόχαστρο των ΜΜΕ επειδή ακύρωσε την εμφάνισή της στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στο ΣΚΑΪ, Γειά σου (δείτε εδώ τι συνέβη), και μάλιστα "άνοιξε" μία κόντρα ανάμεσα στην ίδια και στην Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία θέλησε να σχολιάσει την συμπεριφορά της (δείτε εδώ τον καβγά τους).

Λίγο πριν πραγματοποιηθούν τα Madwalk 2022, όμως, η Μαρία Σολωμού αντέδρασε πολύ άσχημα σε δημοσιογράφους και η πρώην παίκτρια του Survivor 5 θέλησε να τονίσει πως κανένας δεν σχολίασε την αντίδρασή της, ενώ όλη έπεσαν να "φάνε" την ίδια επειδή απλά δεν θέλησε να εμφανιστεί σε μία εκπομπή.

Πιο συγκεκριμένα, η κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, συνάντησε έξω από το γήπεδο Τάε Κβον Ντο τόσο την ηθοποιό όσο και τον τράπερ και τους είπε αν θα συνεργαστούν στα MadWalk, έγιναν και οι δυο έξαλλοι.

Ο Mente Fuerte αντέδρασε ευγενικά στον δημοσιογράφο δείχνοντας του πως δεν θέλει να κάνει κάποια δήλωση. Από την άλλη όμως, η Μαρία έγινε τόσο έξαλλη που έβρισε τον ρεπόρτερ με το που μπήκε στο αυτοκίνητο για να φύγει.

Όταν το βίντεο προβλήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε το γεγονός με χιούμορ λέγοντας «Να πάρουμε και την Μαρία Σολωμού να μας βρίζει όμως έτσι για να ανάβουν τα αίματα».

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για την Μαρία Σολωμού

Με αφορμή, λοιπόν, όλα τα παραπάνω, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στην εκπομπή της, Super Κατερίνα, στο κανάλι του ALPHA, την Τετάρτη 14/12 για το συγκεκριμένο ζήτημα και εξήγησε πως ο τρόπος που απάντησε η Μαρία Σολωμού, βρίζοντας τον ρεπόρτερ ήταν απαράδεκτος και θεωρεί πως δεν είναι κάτι που ταιριάζει στην συμπεριφορά της γενικότερα.

«Εμένα δεν μου άρεσε το σκηνικό με την Μαρία Σολωμού. Το είδα σε αναπαραγωγή από την εκπομπή της Μαγγίρα. Δεν μου άρεσε έτσι όπως μίλησε. Επειδή πάντα είναι ευγενέστατη η Μαρία Σολωμού, μπορεί να είχε και μια κακή στιγμή. Οπότε το ξεχνάς», είπε χαρακτηριστικά.