«Ο μπαμπάς μου πέθανε στα γενέθλιά μου από καρκίνο» - "Πάγωσαν" η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος

Πασίγνωστος ηθοποιός εξομολογείται

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ο μπαμπάς μου πέθανε στα γενέθλιά μου από καρκίνο» -

Μετά τα κλάματα της Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον αέρα της ΕΡΤ (δείτε εδώ τι συνέβη), ακολούθησε μία πολύ μεγάλη αποκάλυψη από έναν σπουδαίο ηθοποιό, η οποία έκανε και την παρουσιάστρια, αλλά και τον συνάδελφό της, Θανάση Αναγνωστόπουλο, να "παγώσουν" κατά τη διάρκεια της σημερινής (14/12) εκπομπής Στούντιο 4.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλατό βρέθηκε ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ, του οποίου την κόρη, Σάρα, γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor (δείτε την αφοπλιστική του απάντηση για το παιχνίδι), και ο ίδιος αναφέρθηκε σε άγνωστα κομμάτια της ζωής του μέχρι τώρα.

Σε πρώτο επίπεδο, μίλησε για τον ρατσισμό που δέχθηκε τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα λόγω της καταγωγής του και του "ξένου" επιθέτου του: «Αμέσως έγινα γνωστός με αυτό το όνομα και δεν αντιμετώπισα… Τώρα κοίταξε μην φτάσουμε στο ρατσιστικό θέμα. Υπάρχει κι είναι δεδομένο. Εννοείται. Μην μπούμε σε λεπτομέρειες. Είμαι Σαλονικιός, είμαι στο ίδιο επίπεδο με το παιδάκι δίπλα κι η γιαγιά του τού λέει το Πάσχα πρόσεχε λίγο γιατί οι Εβραίοι σφάζουν τους χριστιανούς, τους βάζουν σε βαρέλια και τους πίνουν το αίμα. Σας φαίνονται αστεία.

Βάσει αυτών των αστείων που λέμε τώρα, μην ξεχνάτε πως γεννήθηκε ο φασισμός. Μέσα από το φασισμό γαλουχήθηκαν γενιές, κινήματα και κράτη κι έκαναν όλα αυτά τα εγκλήματα. Όχι μόνο δεν είμαστε μακριά, αλλά δυστυχώς βλέπεις ότι σπάει ξανά το αυγό του φιδιού. Γίνονται ξανά ιδεολογίες».

Η αποκάλυψη για τον θάνατο του πατέρα του Αλμπέρτο Εσκενάζυ την ημέρα των γενεθλίων του

Στη συνέχεια, ο ίδιος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε γενικότερα στην πορεία του, καθώς υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που ήθελαν να τον "ρίξουν" και αν δεν γνώριζε καλά τον εαυτό του, δεν θα ήταν αυτός που είναι σήμερα.

«Ευτυχώς που δεν έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη, θα είχα καταστρέψει τη ζωή μου. Δεν ξέρω τι βλέπουν οι άλλοι, το θέμα είναι τι βλέπεις εσύ. Ο εαυτός σου είναι ο εαυτός σου και αυτό που βλέπουν οι άλλοι είναι αυτό που θέλουν να δουν», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Εγώ ξέρω ποιος είμαι, έβλεπα τον εαυτό μου και έλεγα: Ρε φίλε, κάτσε εδώ γιατί ασχολούνται όλοι μαζί σου, τι συμβαίνει; έλεγα όταν έκανα τις πρώτες επιτυχίες. Ήμουν μικρός, δεν είχα εμπειρίες στη ζωή».

Λίγο αργότερα, ξεκίνησε να μιλά για τα παιδικά του χρόνια και έφτασε να αποκαλύπτει την πιο θλιβερή ημέρα της ζωής του, κατά την οποία έχασε τον πατέρα του, την ημέρα των γενεθλίων του, όταν ήταν ακόμη ανήλικος. Το γεγονός αυτό δεν έχει καταφέρει να το ξεπεράσει μέχρι και σήμερα.

«Έχασα τον μπαμπά μου 15 χρονών από καρκίνο στα 60 του και την αγαπημένη μου αδερφούλα κι αυτήν στα 60 από καρκίνο. Όταν πήγα 60, λέω με περιμένει κι εμένα και θα παίξουμε ζαριές. Το σκεφτόμουν πολύ. Ο μπαμπάς μου πέθανε επάνω στα γενέθλιά μου 4 Απριλίου. Ήταν πάρα πολύ οδυνηρό, πονούσε πολύ κι εύχομαι», εξομολογήθηκε.

Και κατέληξε: «Ο θάνατος δεν είναι τίποτα, είναι ένας πολύ ωραίος ύπνος, αλλά ο άνθρωπος δεν πρέπει να ξεφτιλίζεται. Δεν πρέπει να πέφτει και να ρίχνει και τους γύρω του. Δυστυχώς όμως είναι πράγματα, που είναι επάνω από εμάς κι εύχομαι εγώ τουλάχιστον αν μην έχω αυτήν την κατάληξη».