Η ξανθιά πόρνη και ο Εμίρης - Το προκλητικό εξώφυλλο με την Εύα Καϊλή

Αγκαλιά με δεσμίδες λεφτών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ξανθιά πόρνη και ο Εμίρης - Το προκλητικό εξώφυλλο με την Εύα Καϊλή

Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή, που κατηγορείται για διαφθορά, ξέπλυμα μαύρου χρήματος αλλά και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση απολογήθηκε το πρωί της Τετάρτης (δείτε εδώ τι είπε) και προφυλακίστηκε μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου που λογικά θα εκδοθεί η απόφαση, αφού η δίκη πήρε αναβολή για τότε.

Υπενθυμίζεται ότι η Εύα Καϊλή έχει καθαιρεθεί από τη θέση της αντιπροέδρου, έχει διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ και το παιδί της βρίσκεται μακριά της (δείτε εδώ τι συμβαίνει με την 2χρονη κόρη της). Τα εξώφυλλα του εξωτερικού δίνουν και παίρνουν με αυτό του γαλλικού περιοδικού «Charlie Hebdo» να προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση.

Στο εξώφυλλο παρουσιάζεται ένας Εμίρη του Κατάρ, ο οποίος παίζει πανευτυχής με μια ξανθιά πόρνη (σ.σ. όπως γράφει στο εξώφυλλο). Το δεξί του πόδι που ξεχειλίζει από χαρτονομίσματα και στο αριστερό του πόδι βρίσκεται μια ευρωβουλευτής, που αποκαλείται -εμμέσως- και αυτή πόρνη καθώς έχει τις τσέπες της γεμάτες δεσμίδες. «Ευτυχής σαν Εμίρης του Κατάρ στην Ευρώπη!», τιτλοφορείται το σκίτσο.

Η ξανθιά πόρνη και ο Εμίρης εξώφυλλο καιλή

Πως περνάνε τα 24ωρα της Καϊλή στη φυλακή

«Η κα Καϊλή θα είναι μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου προσωρινά κρατούμενη. Αγωνιά να έρθει αυτή η στιγμή να μιλήσει ενώπιον των φυσικών δικαστών κι ελπίζουμε να τους πείσει ότι είναι αθώα. Χωρίς παρενθέσεις και χωρίς αστερίσκους. Χάλια είναι η ψυχολογία της. Πώς μπορεί να είναι η ψυχολογία της ενώ βρίσκεται στην φυλακή; Είναι κάνας άνθρωπος που βρίσκεται στη φυλακή και είναι χαρούμενος;» είπε ο κ. Δημητρακόπουλος.