''Χαλασμός'' για τα μάτια της Σολωμού - Το ''καρφί'' του Τσουρού επειδή ο Μουτσινάς την υπερασπίστηκε

Όλα ξεκίνησαν από την κίνηση της ηθοποιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Χαλασμός'' για τα μάτια της Σολωμού - Το ''καρφί'' του Τσουρού επειδή ο Μουτσινάς την υπερασπίστηκε

Η προσπάθεια της Μαρίας Σολωμού να αποφύγει την κάμερα και τον δημοσιογράφο στην πρόβα της για το Madwalk έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις πολλών, μιας και στον εκνευρισμό της υπήρξε παραπάνω έντονη (δείτε εδώ την κίνηση της).

Από τη στιγμή, που προβλήθηκε το απόσπασμα στην τηλεόραση και στο εξής βλέπουμε όλα τα πάνελ να παίρνουν θέση και να κατηγορούν την ηθοποιό για ασέβεια αλλά και για το γεγονός, πως δηλαδή δε θέλει να δώσει τίτλο στη σχέση της με τον Mente Fuerte.

Ο Νίκος Μουτσινάς, - ανάμεσα στα πολλά αρνητικά που ακούστηκαν - από τη μεριά του υπερασπίστηκε τη Μαρία μέσα από το Καλό μεσημεράκι του ΣΚΑΪ: «Θα μου πείτε τώρα, θα μιλήσεις εσύ που εκνευρίστηκες σύμφωνα με κάποια sites; Δεν μπορούμε και να μιλήσουμε πια γιατί παθαίνουμε αυτό που, όταν κάτι γίνει, «οι δημοσιογράφοι που λιώνουν τα παπούτσια στο δρόμο». Όλοι έχουμε φάει τα παπούτσια μας στην εργασία που κάνουμε.

Δεν πιστεύω ότι το απηύθυνε, αυτό πιστεύω εν πάσει περιπτώσει και μην κάνετε την τρίχα τριχιά! Μην παθαίνετε τρέλα! Ότι αφού δεν μου έδωσες την είδηση, θα την φτιάξω εγώ την είδηση και θα πω ότι μου μίλησες άσχημα για να γίνει εφέ.

Μην τα κάνετε αυτά γιατί στο τέλος αυτό θα μείνει, παιδιά. Η προσωπικότητα και η καλή καρδιά. Τα βιντεάκια θα φύγουν μέσα στο χρόνο. Σήμερα είναι αυτός ο αρχισυντάκτης, αύριο δεν θα είναι», είχε πει ο Μουτσινάς.

Στη συνέχεια είδαμε την Ελεονώρα Μελέτη να υπερασπίζεται και εκείνη με τη σειρά της την ηθοποιό στο Mega Kαλημέρα (δείτε εδώ όσα είπε), ωστόσο ο συνεργάτης της Κώστας Τσουρός θέλησε να απαντήσει σε όλα τα παραπάνω και στη θέση του Μουτσινά.

Οι δηλώσεις του Κώστα Τσουρού για το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά σχετικά με την κίνηση της Μαρίας Σολωμού

«Κατάλαβε ο Νίκος Μουτσινάς, ότι δεν έφτιαξε κανείς την είδηση και ότι μίλησε η Μαρία Σολωμού άσχημα, δεν κατασκεύασαν ότι μίλησε άσχημα. Τώρα αν ήταν όμορφο ή άσχημο είναι προς συζήτηση», είπε ο Κώστας Τσουρός.