''Λιώνουν'' από έρωτα - Οι πρώτες φωτογραφίες του Παπαζήση μετά την επισημοποίηση της σχέσης με την Παντούση

Full in love!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Ιωάννης Παπαζήσης απασχολεί πάντα μέσα από τη δουλειά του μιας και είναι πολύ πετυχημένος στο χώρο της υποκριτικής, επομένως ό,τι και αν κάνει στα καλλιτεχνικά του, αποθεώνεται.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή δεν την έχει κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ούτε θέλησε όμως και ποτέ να απασχολεί μέσα από αυτή.

Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής του είναι η απόκτηση του γιου του, τον οποίο σήμερα μεγαλώνει σε συνεργασία με την πρώην σύζυγό του (δείτε εδώ με ποια γνωστή τραγουδίστρια έχει κάνει παιδί).

Σήμερα, μετά τον χωρισμό, είναι πολύ καλά στα προσωπικά του και αυτό είναι κάτι, που είχε αρχίσει να γίνεται αντιληπτό από τον κόσμο, με τον ίδιο ωστόσο να μην επιβεβαιώνει κάτι. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή, που η Αναστασία Παντούση βρήκε το θάρρος και μίλησε για τον έρωτά τους:

«Δεν θέλω και πολύ τις συνεντεύξεις. Νιώθω, με κάποιο τρόπο, ότι κρίνομαι και αυτό δεν είναι πολύ ωραίο. Νιώθω λίγο άβολα. Έχω σπουδάσει νηπιαγωγός και ξεκίνησα την υποκριτική με σεμινάρια. Μετά το Κόκκινο Ποτάμι άρχισε να με αναγνωρίζει ο κόσμος. Ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου να γίνω γνωστή.

Είμαι ερωτευμένη και είμαι καλά. Είναι ένας φαύλος κύκλος αυτός, αν αρχίσεις και μιλάς, μετά θα έρθουν και άλλες ερωτήσεις. Κι εγώ θέλω κάπως να το κρατάω για μένα», είχε αναφέρει σε συνέντευξη της η Παντούση.

Η πρώτη κοινή ανάρτηση του Ιωάννη Παπαζήση με την Αναστασία Παντούση

Στη συνέχεια δε μπόρεσε και ο ηθοποιός από τη μεριά του να μην μιλήσει για τη νέα του σχέση (δείτε εδώ όσα είπε) και μάλιστα την Πέμπτη 15/12 έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο instagram μαζί με το κορίτσι του, ποζάροντας πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Παπαζήσης - Παντούση
papazisisioannis - instagram

Παντούση - Παπαζήσης
papazisisioannis - instagram