«Ήμουν ατίθασο νιάτο...» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Τσορτέκη για τα παιδικά του χρόνια

Όσα είπε για την περιοχή που μεγάλωσε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ήμουν ατίθασο νιάτο...» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Τσορτέκη για τα παιδικά του χρόνια

Ο Γιάννης Τσορτέκης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Πάμε Δανάη στο Mega, οι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 15/12 με τον ηθοποιό των μεγάλων επιτυχιών να κάνει αποκαλύψεις για άγνωστα κομμάτια της ζωής του.

Φέτος τον βλέπουμε να είναι η χρονιά του σε ό,τι αφορά την τηλεόραση αφού κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία μέσα από τις ερμηνείες, που χαρίζει στο Maestro του Mega και στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει του Alpha. Από την άλλη όμως οι απόψεις για τον εαυτό του και την επιτυχία δείχνουν να είναι πολύ ταπεινός (δείτε εδώ την αποκάλυψη του για το ίδιο μποφάν που φοράει σε όλες τις συνεντεύξεις).

«Δεν είμαι ηθοποιός. Δεν το έχω σαν συνείδηση. Από τη στιγμή που δεν αμειβόμουν σε επίπεδο επιβίωσης από το θέατρο, δεν μπορούσα να λέγομαι ηθοποιός. Το να παίζεις σε σειρά στην τηλεόραση είναι μία συγκυρία, όπως προέκυψε και το Maestro με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Ο “Χαράλαμπος” είναι μία «σχέση» που αναγκαστικά πρέπει να συναναστραφώ. Ήταν κοπιαστικό γιατί έψαχνα απεγνωσμένα να βρω ένα καλό του στοιχείο. Το μόνο που μπορώ να κλέψω από τον Χαράλαμπο και να νιώσω λίγο ανθρώπινα μαζί του, είναι κάποιες στιγμές μοναξιάς του».

Οι δηλώσεις του Γιάννη Τσορτέκη για τα παιδικά του χρόνια

«Το κράνος και η μηχανή είναι αισθητική επιλογή, γιατί βοηθάει να μην τρελαίνομαι μέσα σε ένα αυτοκίνητο στην κίνηση. Ήμουν ατίθασο νιάτο. Το ότι γεννήθηκα και μεγάλωσα στο νέο Ψυχικό, δεν απαγόρευε ποτέ το να συχνάζω στα Εξάρχεια ή σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή», είπε ο Γιάννης Τσορτέκης.