«Μου δημιουργεί έναν πόνο στο στομάχι» - "Τα έχασε" η Ελένη Μενεγάκη με την δήλωση της καλεσμένης της

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μου δημιουργεί έναν πόνο στο στομάχι» -

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο κανάλι του MEGA, Ελένη, ήταν το απόγευμα της Πέμπτης 15/12, η Φλορίντα Πετρουτσέλι. Η ίδια πριν από λίγο καιρό παραχώρησε μία συνέντευξη κατά την οποία αναφέρθηκε στους πραγματικούς λόγους που την οδήγησαν στον να αποχωρήσει από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, όμως μιας που ανακοινώθηκε πως θα βρεθεί στον σταθμό σε νέο ρόλο, αυτή τη φορά μίλησε περισσότερο για την προσωπική της ζωή.

Έτσι, λοιπόν, όταν η συζήτηση έφτασε στο αν είναι δεκτική στο να ακούει τις ιστορίες του συζύγου της, Άρη Γούτου, με τις πρώην του, η ίδια εξήγησε πως δεν μπορεί καθόλου να παραμείνει ψύχραιμη και δεν θέλει να γνωρίζει τίποτα από την ζωή του με τις άλλες γυναίκες που μπορεί να είχε, ακόμη κι αν πρόκειται για ιστορίες του γυμνασίου.

Η αντίδραση της Φλορίντας Πετρουτσέλι στις ιστορίες του συζύγου της για τις πρώην του

«Βέβαια εγώ προσωπικά σαν Ιταλίδα και Ναπολιτάνα δεν μπορώ καθόλου να τα ακούω αυτά. Μου έχει συμβεί όμως να είμαι σε ένα τραπέζι και να λέει το ζευγάρι ο άνδρας “όταν τα είχα πριν από 10 χρόνια με την τάδε δεν της άρεσε καθόλου να τρώει ψάρι” και λέει κάποια σκηνικά και η κοπέλα ήταν πάρα πολύ ψύχραιμη.

Εγώ δεν μπορώ να ακούω καθόλου ιστορίες για τις πρώην από το γυμνάσιο. Πρέπει να ξέρω τι έκανε; Μου δημιουργεί έναν πόνο στο στομάχι. Ο Άρης πλέον μετά από τόσο καιρό που είμαστε μαζί και επειδή τα έχει ακούσει και αυτός ο κακομοίρης, κάθε φορά που οι άλλοι μιλάνε για αυτά παίζει σκάκι στο κινητό. Ούτε καν ακούει, γιατί λέει “άμα πω κάτι, ποιος ακούει μετά την γκρίνια της”», είπε χαρακτηριστικά.