Παρακολούθησαν τον σύντροφό της - Το άγνωστο περιστατικό με πρωταγωνιστές τον Νίκο Κοκλώνη και την Κατερίνα Καινούργιου

Όλα για την φιλία!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Κοκλώνης και η Κατερίνα Καινούργιου πέρα από συνεργάτες είναι και δύο πολύ καλοί φίλοι, οι οποίοι περνούν πολύ χρόνο μαζί και, μάλιστα, όλο το καλοκαίρι "την έβγαλαν" μαζί (δείτε εδώ τι έπεισε την παρουσιάστρια να κάνει στα 37 της).

Όμως, μαζί τους είχαν και μία ακόμη γυναίκα, η οποία δεν έχει καμία επαφή με την τηλεόραση, αντιθέτως προέρχεται από τον χώρο του αθλητισμού. Οι τρεις τους πέρασαν τις διακοπές τους στη Μύκονο μαζί (δείτε εδώ τον παραγωγό και εκείνη να "καβαλάνε" τα κύματα με το τζετ σκι τους), ενώ ο παρουσιαστής γιόρτασε μαζί τους τα γενέθλιά τους στην Ίμπιζα.

Ντετέκτιβ η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νίκος Κοκλώνης για τα μάτια της φίλης τους

Ο λόγος για την Πηγή Δεβετζή. Η ίδια, λοιπόν, μίλησε στην κάμερα του Happy Day, την Πέμπτη 15/12 και αποκάλυψε πως έχουν ζήσει άλλη μία συγκλονιστική περιπέτεια μαζί. Παρακολούθησαν έναν από τους συντρόφους της!

«Έχουμε παρακολουθήσει οι τρεις μας. Πως γίνεται πάντα όταν έχουν αυτοί οι δύο θέματα, να βρίσκονται μπροστά σε εμένα. Θέλω να πω κάποια πρόσωπα, που αφορούν τον Νίκο και την Κατερίνα, τα έχω δει μπροστά μου», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Παλιότερα που υπήρχε πιο πολύ το Facebook, είχα κλείσει ραντεβού με έναν αθλητή χωρίς να τον ξέρω. Δεν είχε καμια σχέση με ό,τι μου περιέγραψε. Αλλά επειδή είμαι ευγενική, ήπια έναν καφέ με χίλια ζόρια κι έβαλα την κολλητή μου να με πάρει τηλέφωνο και να μου πει πως έχω ραντεβού μετά. Εξαφανίστηκα και δεν τον ξαναείδα ποτέ φυσικά».