Θρήνος για την σύντροφο του Χρήστου Μπίρμπα, Αναστασία Περράκη - «Όπου και να είσαι, σ’ αγαπώ»

Η σπαρακτική ανάρτηση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αναστασία Περράκη είναι η σύντροφος του Χρήστου Μπίρμπα του νέου coach του GNTM 5 (δείτε πόσα χρόνια τον περνάει ηλικιακά). Η ίδια ασχολείται επίσης με την μόδα και το παρελθόν της έχει αρκετό ενδιαφέρον. Ήταν παντρεμένη με γνωστό αθλητή και έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί, όμως τα τελευταία 7, ίσως και παραπάνω, χρόνια ζει με το νεαρό μοντέλο.

Πριν από λίγα χρόνια βίωσε μία απώλεια που την στιγμάτισε και ακόμη και σήμερα δεν μπορεί να την ξεπεράσει. Πρόκειται για τον πατέρα της, για τον οποίο μίλησε πρόσφατα στο Happy Day του ALPHA, δίχως να μπορεί να κρύψει την συγκίνησή της.

«Την αγάπη θέλω δώρο τα Χριστούγεννα από τον σύντροφό μου. Είναι λίγο αναποφάσιστος (ο Χρήστος) στα δώρα , αλλά τα πηγαίνει καλά. Πέρυσι του είχα πάρει δερμάτινα μποτάκια, δεν έχω σκεφτεί τι δώρο θα του πάρω φέτος. Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα ήταν αυτά, που ζούσε ο μπαμπάς μου, όταν ζούσε ήταν τα ωραιότερα», είπε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση της συντρόφου του Χρήστου Μπίρμπα, Αναστασίας Περράκη, για την απώλεια του πατέρα της

Την Πέμπτη 15/12, ωστόσο, πραγματοποίησε και μία ανάρτηση για τον άντρα που την μεγάλωσε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς έκλεισε τρία χρόνια μακριά του. Το διάσημο μοντέλο "άνοιξε" δημόσια την καρδιά του και τα λόγια της για τον μπαμπά της έκαναν και τον πιο σκληρό άνθρωπο να "λυγίσει".

«Μπαμπά, τρία χρόνια χωρίς εσένα. Απίστευτο. Μου λείπεις πολύ αλλά αυτό νομίζω το ξέρεις. Αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι, θα ήταν ο κόσμος καλύτερος αν υπήρχαν εκεί έξω περισσότεροι άνθρωποι σαν εσένα. Όπου και να είσαι, σ’ αγαπώ», έγραψε στο προφίλ της.

Αναστασία Περράκη μπαμπάς
Instagram / Αναστασία Περράκη