«Μου έγραψε ότι ήταν...» - Συγκινήθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης με το μήνυμα που έλαβε για την περιπέτεια υγείας του

Η εξομολόγησή του στον αέρα του Night Out

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μου έγραψε ότι ήταν...» - Συγκινήθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης με το μήνυμα που έλαβε για την περιπέτεια υγείας του

Μετά το χθεσινοβραδινό 15/12 φινάλε της σειράς Maestro, ξεκίνησε το Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο MEGA έχοντας ως καλεσμένο έναν από τους πρωταγωνιστές της σειράς, τον Αντίνοο Αλμπάνη. Ο ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για τις εξετάσεις του) και μάλιστα αναφέρθηκε τόσο στο πιο συγκινητικό μήνυμα που έχει λάβει στα social media, όσο και στο χειρότερο.

Η συγκίνηση του Αντίνοου Αλμπάνη

«Έλαβα ένα φορτηγό από φανταστικά μηνύματα την περίοδο που είχα την περιπέτεια με την υγεία μου. Ήταν συγκινητικά και νομίζω ότι το πιο συγκινητικό μιας κοπέλας, η οποία μου έγραψε ότι ήταν με τη μητέρα της στους ίδιους διαδρόμους με τα stand με τους ορούς και θυμήθηκα μάλιστα ποια ήταν. Με συγκίνησε γιατί όταν είσαι στο θάλαμο, περνάς πάρα πολύ χρόνο με πολλούς ανθρώπους που δεν τους ξέρεις, αλλά αλήθεια σε ενώνει κάτι πολύ ουσιαστικό και σοβαρό, οπότε είναι από αυτές τις επαφές που σου μένουν για χρόνια είτε σαν εικόνα είτε σαν ανάμνηση είτε σαν συναίσθημα. Οπότε αυτό ήταν ένα από τα ωραιότερα μηνύματα.

Το χειρότερο μήνυμα που μου έχουν στείλει είναι στείλε μου την π…α σου, αφού ανεβάζεις όλο γυμνές φωτογραφίες στο Instagram» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντίνοος.

Μάλιστα, αμέσως μετά, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο ηθοποιός λέει ανοιχτά τη γνώμη του για διάφορα ζητήματα.

«Δεν λέω κάτι που είναι εξτρεμιστικό, λέω αυτό που μου φαίνεται φυσιολογικό κι ανθρώπινο. Δεν έχω ατζέντα κι ούτε είμαι στη δουλειά για να ικανοποιώ τις σκέψεις, τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων. Είμαι εδώ για να επαληθεύω μόνο την προσωπική μου ανάγκη να υπάρχω σε αυτήν τη δουλειά, κάνοντας με ένα συγκεκριμένο τρόπο που ξέρω. Βλέπεις το Maestro; Είδες αυτήν τη φανταστική ερωτική σκηνή με τα δύο αγόρια; Πειράζει; Τον σκηνοθέτη; Γιατί έχεις καλύτερο φως» ανέφερε αρχικά ο Αντίνοος Αλμπάνης και κατευθύνθηκε προς τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, τον οποίο μάλιστα άρπαξε και φίλησε στο στόμα (δείτε εδώ το βίντεο)!