«Τι συζητάμε τόση ώρα; Είναι...» - Η αποκρουστική απάντηση του Θανάση Πάτρα για την κόντρα Μουτσινά με Λιάγκα

Όλα όσα είπε ο συνεργάτης της Ελεονώρας Μελέτη

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Τι συζητάμε τόση ώρα; Είναι...» - Η αποκρουστική απάντηση του Θανάση Πάτρα για την κόντρα Μουτσινά με Λιάγκα

Το πρωί της Παρασκευής (16/12) στην πρωινή εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά για την "συγχώρεση" που ζήτησε από τον Γιώργο Λιάγκα(δείτε εδώ τι έχει γίνει). Πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη έγινε λόγος για τα όσα είπε στην χθεσινή του εκπομπή, ο παρουσιαστής του «Καλό Μεσημεράκι» (δείτε εδώ την συγνώμμη του) σχετικά με τα όσα είπε ο παρουσιαστής του «Πρωινό» (δείτε εδώ την αποστομοτική απάντηση του).

Πριν ξεκινήσουν τα σχόλια για τις δηλώσεις που προβλήθηκαν στην εκπομπή του Mega, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ποια είναι η σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά και πως συνδέεται με τον άνδρα της (δείτε εδώ πως).

Η "ένταση" του Θανάση Πάτρα για τον Νίκο Μουτσινά

Μετά την αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη, ακούστηκαν οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά, που χθες ζήτησε συγνώμμη για τα όσα έχουνακουστεί για τον Γιώργο Λιάγκα, κάτι που δεν μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο στον πλάτό του Mega. Πιο συγκεκριμένα, για την «κόντρα» Γιώργου Λιάγκα – Νίκου Μουτσινά συζητούσαν στον αέρα του «Mega Καλημέρα» και ο Θανάσης Πάτρας, ωστόσο, αντέδρασε και μίλησε έξω από τα δόντια.

Πριν μιλήσει ο Θανάσης Πάτρας, σχολίασαν ο Κώστας Τσουρός και ανέφερε ότι το θεωρεί αδιάφορο, διότι ήταν μια "εξομολόγηση" της στιγμής και δεν είναι σημαντικό. Η Άννα Ζηρδέλη βέβαια, είχε άλλη άποψη, ότι δηλαδή έπρεπε να το σχολιάσουν διότι είναι κάτι σπάνιο για τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Πάτρας είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω καταλάβει τι συζητάμε τόση ώρα; Δεν έχω καταλάβει τι έγινε, ειλικρινά. Θεωρώ ότι ήταν μια προσωπική κόντρα αυτή, η οποία δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο έγινε, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω. Ούτε κάτι χοντρό ειπώθηκε από τις δύο πλευρές.

Πέντε λεπτά αυτή τη στιγμή συζητάμε κάτι, το οποίο, κατά τη γνώμη μου, και δεν το ακυρώνω, είναι διαφημιστικό για τον Γιώργο και τον Νίκο. Τίποτα άλλο», είπε ο Θανάσης Πάτρας.

Ο Θανάσης Πάτρας πρόσθεσε επίσης: «Δεν θεωρώ ότι υπάρχει τόσος σοβαρός λόγος για να το συζητάω εγώ. Δεν είπε κάτι τρομερό ο Μουτσινάς. Αν έλεγε κάτι τρομερό, θα το έλεγα. Δεν ειπώθηκε κάτι τόσο βαρύγδουπο».